Inicio Notícies L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el pàrquing Joan Carles I

L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el pàrquing Joan Carles I

3 min read

Amb 1,10 cèntims els usuaris podran estacionar el vehicle per un temps de dues hores      

Hi ha quatre tipus d’abonament des de 15 €: mensual, de matins, de vesprades, de nits i de 24 hores per a residents    

El pàrquing estarà obert al públic debades durant la setmana de Falles 

L’Ajuntament de Torrent obrirà el pàrquing Joan Carles I durant la primera quinzena de març. Així ho han anunciat en roda de premsa l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Mobilitat, José Antonio Castillejo.

El regidor ha assenyalat que “s’ha fet un esforç important per part de l’Ajuntament per a posar en funcionament un pàrquing que millorarà l’estacionament, tant per als usuaris com per als residents en la zona de la plaça de la Unió Musical, dels jutjats i de Parc Central”.

S’ha prioritzat que siga un servei que resulte econòmicament avantatjós per a les persones usuàries, on fins i tot s’aplicarà un descompte del 10 % al col·lectiu de jubilats, pensionistes, persones amb mobilitat reduïda o amb ingressos inferiors a la renda bàsica. Este pàrquing, a més, destaca per tindre connexió directa amb l’accés al metro Torrent Avinguda.

En relació a les tarifes, amb 1,10 cèntims els conductors i conductores podran estacionar el seu vehicle durant dos hores. I pel que fa als abonaments periòdics, el mensual de matins, de dilluns a dissabte de 7.30 a 15.30 hores costarà 18 euros al mes, el de vesprades 15 euros, el de nits 18 euros, i l’abonament mensual 24 hores per a residents serà de 30 euros.

L’alcalde Jesús Ros ha valorat especialment uns preus assequibles, que “als únics que beneficien són als veïns i veïnes de Torrent”, a la vegada que anunciava que el servei serà debades durant les pròximes festes de Sant Josep, una mesura que pretén donar a conéixer el pàrquing als residents de la zona, facilitar la mobilitat dels torrentins i torrentines en les setmana fallera i atraure visitants d’altres poblacions.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent pedaleja en la Setmana de la Mobilitat

El col·lectiu Soterrenya ha entregat a València la bici número 500 de la iniciativa “Bicis…