Inicio Notícies Benestar Animal L’Ajuntament de Torrent distribueix ampolletes per a netejar les miccions de gossos

L’Ajuntament de Torrent distribueix ampolletes per a netejar les miccions de gossos

2 minuto leer

Les persones amb mascotes han de censar als cans en el registre municipal (TDIC) i rebran l’envàs

L’Ajuntament de Torrent continua treballant en la campanya de benestar animal que va posar en marxa per a conscienciar sobre el cens de mascotes i insistir en la responsabilitat que tenen els propietaris de mantindre neta la via pública. En aquesta fase de la campanya, el consistori distribuirà, de manera gratuïta, ampolletes perquè les persones que disposen d’animals de companyia isquen al carrer amb les mateixes i aboquen el contingut sobre les miccions. D’aquesta manera s’aconsegueix evitar la deterioració del mobiliari urbà i els mals olors, mantenint una ciutat neta per a tots i totes.

Per a recollir les ampolletes, els i les propietàries hauran de registrar a les seues mascotes en el cens municipal d’animals de companyia, recordant l’obligació de censar als animals, principalment gossos i gats, en el termini de tres mesos des del naixement o un mes després de la seua adquisició. La inscripció pot realitzar-se gratuïtament en el TDIC, planta baixa de l’Ajuntament de Torrent; o bé de manera electrònica en www.torrent.es. En el cas que el gos ja estiga inscrit, es pot recollir l’envàs presentant la placa acreditativa. A més, s’entregarà un portabolses per a la recollida d’excrements.

Les ampolletes han de contindre detergents enzimàtics, vinagre o derivats d’acidifique cítric, i abocar el contingut sobre les miccions. Igualment, l’ajuntament recorda la prohibició d’utilitzar lleixius o productes amoníacs.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Animal
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…