Inicio Notícies Economia L’Ajuntament de Torrent contractarà a 24 joves del municipi a través dels programes EMCUJU i EMPUJU

L’Ajuntament de Torrent contractarà a 24 joves del municipi a través dels programes EMCUJU i EMPUJU

4 min read

Díhuit titulats menors de trenta anys i sis sense titulació s’incorporaran en els pròxims mesos al consistori

L’Ajuntament de Torrent, seguint amb el seu compromís per a fomentar i oferir l’ocupació entre els joves, posarà en marxa en els pròxims mesos els programes EMPUJU i EMCUJU, subvencionats per LABORA, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquests programes tenen com a finalitat la realització de contractes d’un any a menors de 30 anys per part d’entitats locals, gràcies als quals adquireixen experiència i milloren la seua ocupabilitat. D’una banda, el programa EMCUJU està dirigit a joves menors de 30 anys; mentre que el programa EMPUJU té com a beneficiaris a menors de 30 anys que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu.

Les 24 contractacions que l’Ajuntament de Torrent realitzarà suposen prop de 600.000 euros, dels quals 400.000 es corresponen amb les subvencions concedides per LABORA i 200.000 són aportació municipal.

Gràcies a aquesta inversió, a través del programa EMPUJU, sis persones treballaran durant un any a l’Ajuntament com a peó de pintor o peó d’obrer, col·laborant en les tasques de manteniment d’edificis públics, via pública i senyalització entre altres.

D’altra banda, mitjançant el programa EMCUJU, díhuit joves desenvoluparan treballs en diferents departaments de l’Ajuntament: comptabilitat, fiscalització, oficina pressupostària, recursos humans, modernització, Oficina TDIC, serveis socials, igualtat o biblioteca. En concret, l’Ajuntament farà un contracte d’un any a joves amb les següents titulacions:

– Grau ADE o Economia o Finances i Comptabilitat (2)
– Grau en Ciències Polítiques i Administracions públiques o Gestió i Administració públiques (2)
– C.F.G.M. Gestió Administrativa (2)
– C.F.G.S. Promoció en igualtat de gènere o Integració social (4)
– Grau en Treball social (2)
– Grau en Enginyeria informàtica de sistemes de telecomunicació o enginyeria en tecnologies i serveis de telecomunicació (1)
– C.F.G.S. Administració en sistemes informàtics en xarxa o Desenvolupament d’aplicacions web o Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma (1)
– Grau en Dret (1)
– Grau en Relacions laborals i RH (1)
– C.F.G.S Assistència a la direcció o Administració i Finances (2)

Està previst que els processos de selecció s’inicien a principis de setembre pel que els joves interessats poden obtindre tota la informació sobre aquests programes i els esmentats processos de selecció tant en IDEA’T com en la pàgina web de LABORA.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…