Inicio Notícies L’Ajuntament de Torrent aprova la delegació de competències per a la construcció del nou Palau de Justícia

L’Ajuntament de Torrent aprova la delegació de competències per a la construcció del nou Palau de Justícia

2 min read

El consistori assumix la redacció del projecte i l’execució de les obres, finançades per la Generalitat

El ple de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat la delegació de competències per a la contractació de la redacció de projecte, licitació, adjudicació i execució de la construcció del Palau de Justícia de Torrent. La delegació de competències suposa que el consistori assumix la redacció del projecte i l’execució de les obres, que abona la Generalitat Valenciana, i el pressupost de la qual rondarà els 17,5 milions d’euros.

El primer pas per al nou palau de Justícia és el condicionament d’una parcel·la en Parc Central per a esta nova infraestructura que suposarà, en paraules de l’alcalde Jesús Ros, “la millora d’unes instal·lacions obsoletes, així com la modernització i l’agrupació dels serveis i les dependències judicials de la ciutat”. En este cas es tracta del condicionament del solar i la redacció d’este projecte forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles, unes actuacions finançades gràcies al superàvit de 4,6 milions obtinguts com a resultat de la bona gestió de l’exercici passat.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Mare de Déu de l’Olivar “tornarà a ser” el carrer del Pi

En els últims dies s’ha obert el carrer al trànsit i s’hi han instal·lat cossiols amb oliv…