Inicio Notícies L’Ajuntament de Torrent aprova la delegació de competències per a la construcció del nou Palau de Justícia

L’Ajuntament de Torrent aprova la delegació de competències per a la construcció del nou Palau de Justícia

2 min read

El consistori assumix la redacció del projecte i l’execució de les obres, finançades per la Generalitat

El ple de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat la delegació de competències per a la contractació de la redacció de projecte, licitació, adjudicació i execució de la construcció del Palau de Justícia de Torrent. La delegació de competències suposa que el consistori assumix la redacció del projecte i l’execució de les obres, que abona la Generalitat Valenciana, i el pressupost de la qual rondarà els 17,5 milions d’euros.

El primer pas per al nou palau de Justícia és el condicionament d’una parcel·la en Parc Central per a esta nova infraestructura que suposarà, en paraules de l’alcalde Jesús Ros, “la millora d’unes instal·lacions obsoletes, així com la modernització i l’agrupació dels serveis i les dependències judicials de la ciutat”. En este cas es tracta del condicionament del solar i la redacció d’este projecte forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles, unes actuacions finançades gràcies al superàvit de 4,6 milions obtinguts com a resultat de la bona gestió de l’exercici passat.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…