Inicio Notícies Medi Ambient L’Ajuntament de Torrent amplia les zones verdes i recreatives del Vedat

L’Ajuntament de Torrent amplia les zones verdes i recreatives del Vedat

2 min read

La brigada d’obres i els serveis de jardineria treballen per a crear un espai de descans i esport en l’encreuament del barranc de Picassent i del carrer del Riu Cervol

L’Ajuntament de Torrent ha iniciat les obres per a l’ampliació del parc situat en l’encreuament del barranc de Picassent i el carrer del Riu Cervol. La brigada d’obres, al costat dels serveis de jardineria, treballa per a crear una zona de descans i esport per als veïns del Vedat.

El parc, situat en un lloc concorregut de passeig, tindrà un espai de pícnic, amb taules i gespa, i una zona biosaludable, amb màquines d’exercici a l’aire lliure. Així mateix, hi haurà taules d’escacs i ping-pong perquè el jardí siga també un lloc de diversió i desconnexió.

“El principal objectiu de la creació del parc és continuar millorant la imatge del Vedat de Torrent, amb l’augment de les zones verdes urbanes i mantenint l’essència de la zona”, assegura el regidor d’Espais Públics, Daniel Iserte.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins d’un pla de millora de l’entorn urbà, en el qual ja s’han dut a terme altres actuacions de jardineria i parcs, com la replantació d’arbres o la conservació i condicionament de parcs i jardins del terme. Després de la creació d’aquest nou parc, es duran a terme més accions de jardineria en la zona, com la poda de les zones verdes.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Xiquets i xiquetes de Torrent gaudiran aquest estiu del Campus FDM

L’Ajuntament de Torrent ofereix als escolars la millor alternativa estiuenca amb act…