Inicio Notícies L’Ajuntament de Torrent adjudica les obres del complex esportiu La Cotxera

L’Ajuntament de Torrent adjudica les obres del complex esportiu La Cotxera

2 min read

 28 treballs de millora tornaran la normalitat a la instal·lació esportiva  

L’Ajuntament de Torrent signarà demà el contracte d’adjudicació de les obres del complex esportiu La Cotxera. Es tracta “d’un dels assumptes prioritaris en què el consistori torrentí ha treballat durant tot l’any i que ara fa un pas endavant perquè els usuaris puguen gaudir de tota l’activitat de la instal·lació amb normalitat” indica el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos.

Demà concretament es signarà el contracte d’adjudicació en un concurs que l’auditoria de danys va fixar en 95.440 euros, i finalment la licitació ha sigut per 84.440 euros. Es duran a terme un total de 28 actuacions detectades després de l’estudi de danys, que va tindre un cost de quasi 6.000 euros. Estes actuacions inclouen la instal·lació elèctrica, climatització o lampisteria, entre d’altres. S’ha detectat que vint de les reparacions són degudes a la falta de manteniment en l’anterior etapa d’activitat de la instal·lació. En un termini de quinze dies naturals com a màxim, comptadors a partir de la data de formalització del contracte, haurà de fer-se el replantejament i estendre’n l’acta. La durada de les obres s’estima en aproximadament tres mesos des de l’inici de les actuacions.

Quant a la gestió de la instal·lació, el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, ha destacat que “s’està treballant en un model de gestió directa, però amb la fórmula de prestació de serveis”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…