Inicio Notícies Joventut i Esports L’Ajuntament de Torrent adjudica la tercera fase de les millores en Anabel Medina, La Cotxera, el pavelló El Vedat i els camps de futbol de Sant Gregori

L’Ajuntament de Torrent adjudica la tercera fase de les millores en Anabel Medina, La Cotxera, el pavelló El Vedat i els camps de futbol de Sant Gregori

3 min read

Una vegada concloga la temporada es procedirà a la substitució de la gespa dels camps de futbol de Parc Central

L’Ajuntament de Torrent iniciarà en breu l’última fase d’una línia de millores en instal·lacions esportives de la ciutat. La Junta de Govern ha adjudicat una sèrie d’actuacions de millora i reparació en diverses infraestructures.

En concret, es tracta d’un conjunt d’actuacions en quatre complexos esportius de Torrent. Així, en el poliesportiu Anabel Medina està prevista la reparació de les pistes de frontenis i la reposició de les tanques deteriorades. En el pavelló El Vedat es repararan les cobertes, els envans interiors i es duran a terme treballs de pintura.

En La Cotxera, per part seua, es faran reparacions en instal·lacions de lampisteria de banys i vestuaris i en el camp de futbol Sant Gregori es repararan instal·lacions d’aixeteria i es col·locaran xarxes de protecció per a evitar l’eixida de pilotes a l’exterior.

El conjunt de les actuacions suposa en total una inversió de 204.000, en el marc del programa Estalviar per a invertir d’Inversions Financerament Sostenibles, procedents dels fons disponibles després del superàvit de l’exercici 2017.

En total, l’Ajuntament invertirà al voltant d’un milió d’euros, procedents del superàvit en millores en instal·lacions esportives, com l’adquisició del trinquet, el canvi de la gespa dels camps de futbol de Parc Central, que es realitzarà una vegada concloga la temporada o el nou Centre de Rendiment Esportiu.

Unes accions que se sumen a les dutes a terme en anteriors fases, així com a la reforma i ampliació de les instal·lacions esportives de Parc Central, en la qual s’ha invertit prop d’un milió d’euros en quatre anys, actualitzant la Ciutat de l’Esport per a oferir nous i millors serveis a tots els torrentins i torrentines.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…