Inicio Notícies Economia L’Ajuntament de Torrent, a través d’IDEA’T, programa nous cursos i tallers

L’Ajuntament de Torrent, a través d’IDEA’T, programa nous cursos i tallers

5 min read

IDEA’T organitza diferents accions de formació per a augmentar l’ocupabilitat de les persones en cerca activa d’ocupació.

El consistori, a través de l’empresa municipal IDEA’T, presenta una àmplia programació de cursos i tallers que es desenvoluparan des de setembre a octubre.

D’una banda, IDEA’T ofereix tallers la finalitat dels quals és dotar d’eines, habilitats i competències a les persones en cerca activa d’ocupació perquè aquesta siga més efectiva. Tots ells tenen una duració entre 12 i 15 hores, depenent de la temàtica.

Al setembre comença la programació amb “Feix que et contracten en una entrevista de treball” on ensenyaran com desembolicar-se en una entrevista de treball per a obtindre el millor resultat possible d’aquesta.

A l’octubre, novembre i desembre estan previstes tres edicions del taller “Habilitats digitals per a la cerca d’ocupació” que permetrà als participants obtindre els coneixements bàsics per a la cerca d’ocupació en el segle XXI, així com el maneig d’eines fonamentals per a gestionar de manera eficaç i segura la cerca d’ocupació.


Des del 21 d’octubre fins al 23 d’octubre s’impartirà el taller “Potència les teues habilitats personals per a trobar ocupació”; i finalment al novembre “Tècniques de motivació per a la cerca d’ocupació” en el qual es revisaran factors que poden ser claus com la cura per detalls als quals habitualment no se’ls presta importància, la determinació, l’actitud positiva o el coneixement d’un mateix i dels quals poden arribar a entrevistar-nos, tant en persona com online.

Les places d’aquests tallers són limitades. La inscripció vaig poder realitzar-se a partir de setembre en les oficines d’IDEA’T; carrer València, 42.

D’altra banda, IDEA’T també ha programat cursos per al desenvolupament de coneixements i competències professionals relacionades amb algun àmbit de treball concret, seguint les pautes marcades per l’Estudi del Mercat de Treball i Necessitats Formatives que es va realitzar en 2018, en el marc de la EDUSI finançada per fons europeus FEDER. Els curse són: Operador de carretó elevador lateral, Operacions bàsiques en allotjaments turístics, Ofimàtica i El treballador digital: noves eines informàtiques. Es desenvoluparen els mesos d’octubre, novembre i desembre. Per a més informació a partir de setembre en https://torrent.portalemp.com/cursos.html, o presencialment en les oficines d’IDEA’T; carrer València, 42.

GESTIONA AMB ÈXIT LA TEUA PRÒPIA EMPRESA
Segueix obert el termini de sol·licitud per a realitzar el curs organitzat per l’Ajuntament de Torrent “Gestiona amb èxit la teua pròpia empresa”. Aquest curs finançat amb fons FEDER i que forma part de la EDUSI Torrent està dirigit a qualsevol persona empadronada a Torrent o que tinga un negoci en el municipi amb una antiguitat màxima de 3 anys. Amb 55 hores de formació i 10 d’assessorament personalitzat, els participants estaran totalment preparats per a posar en marxa el seu negoci o per a millorar la competitivitat del qual ja tenen en funcionament. Les sol·licituds han de presentar-se en l’oficina TDIC de Torrent.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Una sendera nocturna pel Vedat, protagonista de la programació del cap de setmana a Torrent

El cap de setmana a Torrent ve carregat d’activitats per a tota mena de públics, des…