Inicio Notícies Benestar Social L’aigua potable arribarà a Montehermoso

L’aigua potable arribarà a Montehermoso

3 min read

El 5 de juliol finalitza el termini de presentació d’ofertes de l’obra, integrada en el Pla d’Inversions d’Aigües de l’Horta de 2021

Torrent preveu noves actuacions urbanístiques amb l’obertura del termini de presentació de projectes per a adjudicar les obres de canalització d’aigua potable fins a la colònia Montehermoso.

L’empresa mixta Aigües de l’Horta és l’encarregada de començar en breu les obres necessàries per a integrar la colònia Montehermoso-Sant Josep en la xarxa general de proveïment. Per a fer-ho, s’executarà una nova canonada de connexió que permetrà connectar aquest nucli de població amb la resta d’infraestructura hidràulica de Torrent, que millorarà tant el cabal com, sobretot, la qualitat d’aigua.

L’actuació, que té un pressupost base de licitació de l’obra de 216.593,39 euros, IVA inclòs, consisteix en una canalització de 200 mm de diàmetre i quasi un quilòmetre de llargària, que ix del col·legi El Vedat i finalitza a l’entrada de la urbanització, al carrer de Loiola i discorre en paral·lel al Canal Xúquer-Túria.

Aquestes obres seran executades dins del Pla d’inversions d’Aigües de l’Horta per a l’exercici 2021, aprovat a l’octubre de 2020, i suposen un pas més per part de l’Ajuntament de Torrent i d’Aigües de l´Horta per a garantir i mantindre els elevats estàndards de qualitat en el servei de la distribució d’aigua potable a la població.

La licitació de les obres s’ha publicat en el perfil del contractant de l’empresa mixta el 10 de juny de 2021. La presentació d’ofertes acaba el 5 de juliol de 2021

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·la…