Inicio Notícies L’AECC Torrent recapta 25.415,50 € en el mercadet solidari

L’AECC Torrent recapta 25.415,50 € en el mercadet solidari

3 min read

Esta setmana s’ha clausurat el mercat solidari organitzat per l’Associació Contra el Càncer de Torrent (AECC) situat en un local de l’avinguda al Vedat. Una iniciativa que es va inaugurar el divendres dia 10 de novembre i que ha sigut tot un èxit de participació, per part de la societat torrentina i dels col·laboradors, i en què s’ha recaptat un total de 25.415,50 euros. En el mercadet es podia adquirir una gran varietat de productes que havien sigut donats pels veïns i per les empreses col·laboradores.

La presidenta de l’associació, Amparo Almerich, ha agraït la col·laboració de totes les empreses i associacions que han participat en la iniciativa solidària, i sobretot de tots els torrentins i torrentines, amb l’ajuda dels quals s’ha pogut aconseguir esta suma tan elevada en benefici de la lluita contra esta malaltia.

Col·laboradors

En el mercat solidari han col·laborat: M. Dolores Planells i la seua família (propietària del local), Maribel Martínez, amb el seu equip format per María del Senyor i Ramona; l’AECC Torrent; l’Ajuntament de Torrent, Caixa Rural Torrent; Obra Social La Caixa; Joieria Orero; Embotits Martínez, Avec, Prodesco; empreses de ceràmica de Manises: Anpec, P. Royo, Díez; Josefina Huerta; Restaurant El Pi; Cooperativa Valenciana de Neteja; Vivers Mesado; Sauquillo, Gràfiques Rianjo; Espècies Ceilan; Arturo Coves; Tintoreria Américas; Pastisseria Coconut; Moda infantil Simoneta; Cafeteria Liceu 39; Ventalls Aire Diferent; Pastisseria Montoro; Rellotgeria Montero; Perruqueria Mandreu; Fruites i verdures Ana; i les farmàcies M. Lindón, Isabel Carbonell, Inma Cabañez, Juan Carlos I.

També hi ha participat diferents associacions torrentines: Corazones Abiertos, Dones de Torrent, ADISTO, ARTIC.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…