Inicio Notícies Cultura La Unió Musical de Torrent estrena nova seu i presenta la big band

La Unió Musical de Torrent estrena nova seu i presenta la big band

3 minuto leer

Un projecte dirigit per Kiko Berenguer que s’obri camí en el panorama jazzístic nacional

La festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, ha obert el calendari d’activitats que diverses societats musicals han programat per a aquests dies.

La UMT va celebrar l’inici d’aquesta XLV Setmana Musical amb un concert extraordinari, en honor de la santa, en el qual la Banda Simfònica va brillar dirigida pel mestre Frank De Vuyst. La programació especial continuà el cap de setmana passat amb la presentació de la Big Band de la UMT, un projecte que arranca amb tota l’energia que un dels millors jazzistes del panorama internacional, Kiko Berenguer, pot aportar a iniciatives d’aquesta magnitud. El reeixit saxofonista va amenitzar amb el seu quartet de saxòfons la nit de divendres, durant la presentació de la Big Band, en un concert que va ser també tribut al mestre Pedro Iturralde, per a oferir després al públic assistent una selecció de col·laboracions molt especials en què participaren Ramón Bresó, a la flauta, i també la interpretació al piano de Carles Civera, amic personal de Kiko i professor en el Conservatori de Música de Torrent.
Diumenge a les 12h tingué lloc, per fi, la inauguració d’un local renovat després de les reformes dutes a terme aquest estiu i que permetran gaudir més de la música i de tots els actes que acollirà la nova seu de la UMT en la sala Músic Mariano Puig Yago. Per a finalitzar els actes solemnes, membres de la Unió Musical van celebrar una missa a l’església de l’Assumpció, en honor de la patrona.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…