Inicio Juventud y Deportes La torrentina Verónica Mateu es prepara per a participar en el Campionat de Raid Hípic d’Ademuz

La torrentina Verónica Mateu es prepara per a participar en el Campionat de Raid Hípic d’Ademuz

2 min read

La genet és subcampiona dels 60 km d’Espanya, formant part de l’equip de la Comunitat Valenciana, en el Campionat d’Ademuz

La torrentina Verónica Mateu es prepara per a participar en el Campionat de Raid Hípic d’Ademuz, que tindrà lloc el 29 de març. Aquesta competició se suma a les moltes que té programades al llarg d’enguany. La jove, que tan sols té 20 anys, practica l’equitació des de molt xicoteta i fa un any es va aventurar en l’apassionant món del Raid, una disciplina basada a posar a prova la velocitat, habilitat, així com la resistència física i psicològica de cavall i també del genet, recorrent grans distàncies en un dia, a través dels més diversos terrenys i que no sempre són favorables. Per això, en els últims 8 mesos ha participat en diverses competicions corrent diferents distàncies (40, 60 i 80 Km).

Igualment, durant el novembre passat es va proclamar subcampiona dels 60 Km d’Espanya, formant part de l’equip de la Comunitat Valenciana, en el Campionat d’Espanya Ínterautonomías de Raid Hípic d’Ademuz, on Verónica va muntar un cavall de 5 anys.

Entre els moments més emocionants, Verónica destaca els 80 Km en el Raid Hípic Vila d’Aspe (Alacant), el 5 d’octubre de 2019. Una carrera en la qual els 40 primers Km van ser molt durs per a la geneta, que en aqueix moment ocupava el segon lloc, però es va posar al galop per a avançar al genet i acabar la carrera en primer lloc.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Juventud y Deportes
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·la…