BIM

La torrentina Claudia Rubio es proclama subcampiona d’Espanya juvenil en triple salt
,

octubre 20, 2020

L’atleta del Club Atletisme Torrent va aconseguir una doble medalla, amb la plata en triple salt i el bronze en salt de llargada

El cap de setmana passat tingué lloc el LXIX Campionat d’Espanya sub 18 a l’aire lliure a la ciutat de Tarragona, on va participar l’atleta torrentina Claudia Rubio.

Claudia féu un magnífic campionat i va acabar proclamant-se subcampiona en la categoria juvenil de triple salt.

L’atleta torrentina va començar en segona posició en el seu primer salt, una posició que va ser capaç de mantindre fins al final de la competició gràcies a la regularitat de les seues marques (12,22-12,29-12,26-12,06-12,23-x)

A més, Claudia va aconseguir fer-se amb la medalla de bronze en salt de llargada amb una marca de 5,78 m. Amb aquest salt, l’atleta va superar la marca personal que tenia des del 12 de gener de 2019, a més de batre un nou rècord del Club d’Atletisme Torrent.