Inicio Cultura La torrentina Amparo Carratalá, guanyadora del Hairdresser of the Year 2018

La torrentina Amparo Carratalá, guanyadora del Hairdresser of the Year 2018

3 min read

La torrentina Amparo Carratalá no cessa d’aconseguir reconeixements i premis a tot el món. En aquesta ocasió, ha sigut guardonada amb el Hairdresser of the year 2018 en el Mainstage de TONI&GUY, celebrat anit a Londres. Mainstage és un esdeveniment internacional que reuneix a més de 5.000 perruquers TONI&GUY de tot el món per a presentar les noves tendències per a aquesta temporada, així com el Look Book de l’any. En ell s’arrepleguen les millors col·leccions presentades pels estilistes de la companyia, de les quals s’arrepleguen dues col·leccions d’avantguarda d’Amparo: Behind y Ordark.

“Em sent molt contenta que el meu treball es veja reconegut en l’empresa. Sobretot, perquè és el lloc on em sent com a casa des de fa ja 9 anys. Però també perquè ho he rebut en una nit tan especial com la d’ahir, durant el tribut realitzat per la companyia al nostre fundador, Toni Mascolo”, ha destacat Carratalá.

Aquest 2018 torna a ser un gran any per a Amparo, perquè és finalista en la categoria Hairdresser of the Year en els TCT Awardsy, ha sigut finalista en els Premis Fígaro, en la categoria Perruquer Español de l’Any. A més, ha sigut reconeguda com Art Director de l’equip internacional de TONI&GUY, i acaba d’emprendre una nova etapa incorporant-se al primer saló TONI&GUY a Madrid, sense oblidar la seua faceta formativa en l’acadèmia de València.

Amb sol 31 anys, Amparo ja ha aconseguit ser reconeguda amb prestigiosos premis: en 2012 va ser Perruquera Revelació en Premis Fígaro, en 2013 va aconseguir el Book of the Year de Toni&Guy, i en 2015 va guanyar el 2n Premi Shu Uemura, va ser nominada com Best Emergent Talent en el Saló MTC Beauté de París i, com a guinda, va aconseguir el Premi Fígaro en la categoria Avantguarda. Aqueix mateix any també va ser finalista en els AIPP International Awards, premi que va aconseguir en 2017 en la categoria Avantgarde.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…