Inicio Notícies Benestar Social La Setmana de les Persones Majors de Torrent s’acomiada amb una jornada de convivència i una processó

La Setmana de les Persones Majors de Torrent s’acomiada amb una jornada de convivència i una processó

2 min read

L’agenda d’activitats s’ha completat amb teatre, música, desfilada de moda i poesia

Més de 500 persones van participar en la vetlada del divendres a la nit als peus de la Torre

La XXXIV Setmana de les Persones Majors de Torrent ha posat el punt final a una programació que ha estat marcada per la diversió, la convivència i les ganes de passar-ho bé. Del 8 al 13 d’abril, el Consell Municipal de Persones Majors de l’Ajuntament de Torrent va organitzar activitats teatrals, poètiques, musicals, desfilades de moda i molt més. Entre els últims actes va destacar la jornada de convivència del passat divendres a la nit, on van participar més de 500 persones, gaudint d’un sopar de germanor als peus de la Torre. La vetlada, a més, va estar amenitzada per música i ball.

Com a colofó final a aquesta setmana, el dissabte al matí es va realitzar una processó des de la parròquia de l’Asunción fins al centre Verge de l’Olivar, on es va realitzar una missa de campanya en honor a la verge. No van faltar a la cita l’alcalde Jesús Ros, el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, i el regidor de Festes, José Antonio Castillejo. Les persones majors han sigut les protagonistes d’aquesta setmana, “però ho continuen sent durant tot l’any, amb una programació diària d’activitats i tallers en cadascun dels centres de majors de Torrent”, subratlla Carbonell.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Jesús Ros, Alcalde de Torrent

Aquest matí Torrent ha constituït la seua corporació municipal per a la legislatura 2019-2…