Inicio Notícies Cultura La Setmana de la Llengua presenta les obres guanyadores de l’última edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent

La Setmana de la Llengua presenta les obres guanyadores de l’última edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent

3 min read

La Casa de la Cultura acollirà esta vesprada l’acte de presentació de la revista La Trobada a Torrent i la projecció dels vídeos “Valencià per a tot”

La quarta edició de la Setmana de la Llengua, que organitza l’Ajuntament de Torrent a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, va celebrar ahir a la vesprada la presentació de les obres guanyadores de l’última edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent. En l’acte, celebrat en la Casa de la Cultura, es presentaren A nou pedres de tu, de Marcos Morales, guanyador del premi de narrativa juvenil;  Shinobi, el senyor de la guerra, d’Ivan Carbonell, finalista; i Instantànies, de Consol Martínez, guanyadora del premi de poesia. A més a més, el públic assistent va rebre un exemplar de cadascun dels llibres.

La Setmana de la Llengua conclourà esta vesprada en la sala d’actes de la Casa de la Cultura, on es presentarà la revista La Trobada a Torrent, editada per a arreplegar els testimonis de tota la gent que participà l’any passat en la Trobada d’Escoles en Valencià que es féu a Torrent. Així mateix, es projectaran els vídeos de la nova campanya “Valencià per a tot”, realitzats per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià i el Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent . “Es tracta d’una iniciativa innovadora que en què participa gent de Torrent per a parlar de la importància de parlar i usar el valencià en tots els àmbits”, ha assenyalat la regidora de Dinamització Lingüística, Patrícia Sáez. Els vídeos ja s’estan publicant en les xarxes socials. Per a finalitzar, Cucurucú Teatre posarà el punt final a la Setmana de la Llengua amb un tast de l’obra de teatre Maleïda poma.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Rosa Ortí i Alfred Domínguez són homenatjats com a Filla Predilecta i Fill Adoptiu de Torrent

L’Antic Mercat va acollir l’emotiu acte com a mostra de reconeixement a la seu…