Inicio Notícies Cultura La Setmana Cultural presenta una exposició fotogràfica col·lectiva del Club de Fotografia de Torrent

La Setmana Cultural presenta una exposició fotogràfica col·lectiva del Club de Fotografia de Torrent

2 min read

Del 2 al 16 d’octubre la Sala L’Espai presenta l’exposició
‘El meu poble, Torrent’

 

La sala d’exposicions L’Espai, en l’edifici Metro Avinguda de Torrent, acull aquest cap de setmana una exposició fotogràfica col·lectiva organitzada pel Club de Fotografia de Torrent.

El Club de Fotografia de Torrent és una associació cultural creada per iniciativa d’un grup de persones amants de la fotografia, que es van proposar constituir una associació en la qual poder desenvolupar activitats per a difondre la pràctica i l’aprenentatge de la fotografia.

Un objectiu essencial del club és participar de la vida de la ciutat i connectar amb ella a través de la fotografia. I aquesta ha sigut la raó, i la motivació, per la qual els membres del club i el seu president, Fernando Blasco, han organitzat l’exposició titulada El meu poble, Torrent. El propòsit d’aquesta experiència és, comenta el president del club, reunir en un treball conjunt de socis i sòcies tots els punts de vista possibles, cadascuna de les experiències particulars sobre com es veu i com els autors i autores contemplen la ciutat en cada instantània.

L’exposició es podrà visitar del 2 al 16 d’octubre, en la sala L’Espai, segona planta de l’edifici Metro Avinguda, de dilluns a divendres fins a les 20.15 h, el matí del dissabte fins a les 12.45 h, mentre que diumenges i festius –dies 3,9,10,12 d’octubre- l’exposició estarà tancada al públic.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’ambaixador d’Espanya davant la Unesco visita Torrent per a conèixer els projectes de recuperació de patrimoni

Acompanyat de l’alcalde Jesús Ros i una comitiva local, l’ambaixador de la UNESCO ha…