Inicio Notícies Cultura La presentació de la suite simfònica ‘Genaro Palau’ inicia ‘l’Any de la Música de Torrent’

La presentació de la suite simfònica ‘Genaro Palau’ inicia ‘l’Any de la Música de Torrent’

2 minuto leer

L’ Auditori s’engalanarà per a acollir l’estrena d’aquesta peça, composta per l’autor torrentí Francisco Andreu i interpretada per la Unió Musical de Torrent

Aquest diumenge 30 de gener, a les 19h, l’Auditori de Torrent es vestirà de gala per a l’estrena de la suite simfònica ‘Genaro Palau’, una composició de quatre moviments de l’autor torrentino Francisco Andreu Comos i que interpretarà la Unió Musical, la qual repassa la vida i obra del pintor des del seu naixement fins als seus últims anys.

“Amb aquesta peça posem el fermall d’or a les activitats de ‘l’Any Palau’, al mateix temps que iniciem el programa de ‘l’Any de la Música de Torrent”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

En l’acte, presentat per Elsa Bresó, els membres de la UMT també interpretaran ‘Torrent. ‘Imatges d’un poble viu’, obra del mateix autor que repassa la història del municipi des dels seus orígens fins a l’actualitat. A més, es farà lliurament d’un exemplar de la partitura de la suite a José María Goerlich Palau, nét de Genaro Palau; les bandes de la Unió Musical i el Cercle Catòlic de Torrent; i, finalment, als representants del Conservorio de la localitat.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…