Inicio Notícies Benestar Animal La Policia Local de Torrent rep de la Mancomunitat de l’Horta Sud cinc lectors de microxips per a identificar animals extraviats

La Policia Local de Torrent rep de la Mancomunitat de l’Horta Sud cinc lectors de microxips per a identificar animals extraviats

2 minuto leer

Se sumen així als dos dels quals ja disposava la Policia Local per a continuar treballant en matèria de benestar animal

El comissari en cap del Cos de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, ha rebut per part de la regidora de Benestar Animal, Nadia Marín, cinc microxips per a identificar animals extraviats. Esta incorporació se suma als dos que ja tenia la policia, de tal manera que es facilita el treball als agents en matèria de benestar animal.


La Mancomunitat de l’Horta Sud va donar als municipis de la comarca els lectors per a gossos i gats, que facilitaran i garantiran la identificació d’animals domèstics perduts o abandonats als carrers de la comarca.

Des de la Policia Local de Torrent s’ha acollit molt positivament esta mesua per a poder donar resposta a una demanda social.

Lectors d’última generació
17 dels 41 lectors van ser cedits desinteressadament pel Col·legi de Veterinaris de València i la resta els va adquirir la Mancomunitat amb fons del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València. Tots de fabricació íntegrament espanyola i amb l’última tecnologia incorporada.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Animal
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Más de una veintena de restaurantes se darán cita en el III Concurso Nacional de Rossejat torrentí

El evento tendrá lugar el día 17 de febrero y reunirá a prestigiosos y reconocidos miembro…