Inicio Notícies La nova furgoneta d’atestats de la Policia Local de Torrent compta amb desfibril·lador per a poder actuar en cas d’una possible arrítmia cardíaca

La nova furgoneta d’atestats de la Policia Local de Torrent compta amb desfibril·lador per a poder actuar en cas d’una possible arrítmia cardíaca

2 min read

S’ha destinat un nou vehicle amb cuba per a Protecció Civil amb l’objectiu de previndre i extingir incendis

La policia local de Torrent ha estrenat els nous vehicles que estan dotats de les tecnologies necessàries per a facilitar el treball diari dels i les agents. L’Ajuntament de Torrent ha adquirit una furgoneta per a atestats, 3 furgonetes destinades a serveis de senyalització i, finalment, un vehicle dirigit a Protecció Civil. “La finalitat d’aquesta iniciativa és facilitar el treball de la Policia Local i Protecció Civil, perquè puguen complir amb la seua important labor de preservar la seguretat dels torrentins i torrentines”, ha manifestat la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat.

El vehicle d’atestats compta amb desfibril·lador automàtic portàtil, situat en la part posterior. Amb aquest dispositiu, que administra una descàrrega elèctrica controlada a través d’uns elèctrodes, els i les agents podran actuar davant una situació d’arrítmia cardíaca que provoca la parada cardiorespiratòria, assistint a les persones perquè siga revertida a un ritme normal. Igualment, la furgoneta tindrà instal·lada una taula tipus oficina per a gestionar diligències que es puguen esdevindre davant un accident.

D’altra banda, el vehicle de Protecció Civil és d’intervenció ràpida per a extinció de possibles xicotets incendis, jugant un paper important en la prevenció d’aquests. Està compost d’una cuba de fibra de 600 litres amb la seua corresponent mànega, facilitant el servei dels voluntaris i voluntàries.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…