Inicio Notícies Educació La nova Escola Oficial d’Idiomes de Torrent inicia el curs amb una àmplia oferta formativa

La nova Escola Oficial d’Idiomes de Torrent inicia el curs amb una àmplia oferta formativa

4 min read

A partir de l’1 d’octubre, la EOI presentarà l’oferta de places vacants, tant per a l’alumnat preinscrit al juliol que no haja pogut matricular-se, com per al no preinscrit

L’Escola Oficial d’Idiomes de Torrent obrirà les portes dilluns que ve 1 d’octubre, amb el nou edifici al carrer Sant Gaietà, on s’impartiran les classes d’anglés, des del nivell A1 fins al C1. L’oferta formativa d’aquest idioma s’ha ampliat, formant 21 grups repartits entre 6 professors i professores. La creació de la EOI com a entitat pròpia ha facilitat poder habilitar quatre grups en horari matinal, ja que fins al moment només hi havia possibilitat de cursar horari de vesprada.

La resta d’idiomes: alemany, francés i, com a novetat aquest curs, italià de nivell A1 es realitzarà en la secció de l’edifici Montecarlo. Amb la nova escola, els torrentins i torrentines tenen un gran nombre d’avantatges respecte als cursos anteriors, entre les quals destaca que l’alumnat ja no ha de desplaçar-se a Quart de Poblet per a realitzar les gestions de matrícula, secretaria o realitzar els exàmens. “Torrent és una ciutat on era necessari disposar d’una Escola Oficial pròpia, augmentant l’oferta formativa, els horaris i les places; i això ho hem aconseguit gràcies al constant treball realitzat entre les administracions que ha culminat amb la creació d’aquest nou centre d’idiomes”, ha assenyalat Patricia Sáez, regidora d’Educació i Dinamització Lingüística.

Al mateix temps, l’escola de Torrent serà l’encarregada de gestionar les seccions d’Alaquàs, Catarroja, Paiporta i Silla, proposant a la comarca de l’Horta Sud una oferta molt interessant que anirà ampliant-se en els següents cursos.

Places vacants
A partir del dia 1 d’octubre, la EOI presentarà les places vacants que queden en els diferents idiomes. L’alumnat que va fer preinscripció al juliol, haurà de dirigir-se a les instal·lacions del carrer Sant Gaietà, a partir de les 9 h; els alumnes no preinscrits, podran inscriure’s a partir de les 12. L’horari d’atenció és el següent:

Dilluns 1 d’octubre: de 9 a 14 h i de 16 a 19.30 h
Dimarts 2 d’octubre; 17 a 20 h
Dimecres 3 d’octubre: de 9 a 14 h i de 19 a 20 h
Dijous 4 d’octubre: de 17 a 20 h
Divendres 5 d’octubre: d’11 a 13.30 h

Fora d’aquest horari, les persones interessades poden contactar mitjançant el correu: 46031337@gva.es

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…