Inicio Festes i Tradicions La Junta Local Fallera impulsa una nova edició del curs CRE

La Junta Local Fallera impulsa una nova edició del curs CRE

2 minuto leer

Aquesta formació, que tindrà lloc el pròxim 12 de febrer a la Casa de la Cultura, acredita als assistents per a participar en una despertà o llançar determinats tipus de pirotècnia

El termini d’inscripció per a participar en la jornada estarà obert fins al pròxim 7 de febrer

La Junta Local Fallera, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent, impulsa una nova edició del curs per a obtenir el certificat de Consumidor Reconegut com a Expert (CRE), que acredita a les persones assistents perquè puguen participar, de forma segura i sense riscos,  en les manifestacions festives celebrades en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana (cordà, passejà, correfoc, despertà i qualsevol altra modalitat tradicional equivalent a aquestes) en les quals s’utilitzen artificis de pirotècnia..

El termini d’inscripció estarà obert fins al pròxim 7 de febrer, que serà la data límit perquè les falles envien la documentació corresponent al correu electrònic gestion@fallesdetorrent.es, que inclou una fotocòpia del DNI i el full d’inscripció; mentre que la formació tindrà lloc el 12 de febrer a la Casa de la Cultura de Torrent. Així mateix, el preu per a participar en aquesta edició del curs CRE és de 5 euros.

Igualment, cal destacar que l’edat mínima dels aspirants a CRE és de 8 anys. En aquest aspecte, les persones menors d’edat hauran d’obtenir permís exprés dels seus pares o tutors legals.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…