Inicio Notícies Cultura La Junta Local Fallera de Torrent convoca el primer certamen de microrelats en llengua valenciana  

La Junta Local Fallera de Torrent convoca el primer certamen de microrelats en llengua valenciana  

2 min read

En el concurs podran participar totes les comissions falleres de Torrent, tant en la categoria major com en la infantil

La Junta Local Fallera de Torrent impulsa el primer certamen de microrelats en llengua valenciana, amb l’objectiu de promocionar i fomentar l’escriptura en valencià. D’aquesta manera, podran participar en el concurs totes les persones inscrites en una falla del municipi, ja siga en la categoria major o infantil. Així mateix, les obres presentades seran publicades a les cases socials de la Junta Social Fallera i editades en un llibre per al seu difusición.

Els microrelats hauran de ser escrits en valencià, en format Word i PDF i amb un màxim de 150 paraules, incloses les frases d’inici que han proposat la Junta Local Fallera: “Abans o despreés calç prendre cartes en l’assumpte” (per a categoria Majors) i “Somnia a ser una gran violinista” (per a categoria Infantil).

Els textos es podran enviar fins a l’1 de febrer de 2021 adjuntant el nom de la falla, modalitat en el qual participa, nom i cognom de l’autor i número de cens al correu electrònic secretaria@fallesdetorrent.es. Igualment, per a obtindre més informació l’Organisme Autònom Municipal Junta Local Fallera de Torrent  ha habilitat la següent adreça de correu gestion@fallesdetorrent.es.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent uneix forces amb diverses ciutats europees per a elaborar un Pla d’Acció contra la COVID-19

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va participar dijous passat en una …