Inicio Notícies La Generalitat reprèn les obres del nou servei de TAC i ressonància magnètica del Centre d’Especialitats de Torrent

La Generalitat reprèn les obres del nou servei de TAC i ressonància magnètica del Centre d’Especialitats de Torrent

3 min read

Els nous serveis mèdics de Sants Patrons evitaran desplaçaments a l’Hospital General i a Campanar

Aquest mes la Generalitat Valenciana ha reprès el projecte d’obres d’ampliació i condicionament del Centre d’Especialitats de Sants Patrons, que permetrà incorporar un TAC i un equip de ressonància magnètica.

“És una gran notícia per a Torrent que després d’aquests mesos on s’han hagut de centrar els esforços i recursos a combatre la pandèmia, la Generalitat torne a impulsar el TAC i la ressonància magnètica del Centre d’Especialitats de Torrent, que acosten els serveis mèdics i evitaran desplaçaments dels veïns i veïnes a l’Hospital General i a Campanar”, ha manifestat l’alcalde Jesús Ros.

Perquè aquests serveis de diagnòstic per imatge donats per la Fundació Amancio Ortega entraren en funcionament, es necessitava ampliar les instal·lacions mèdiques i construir una nova edificació en el solar contigu, la superfície del qual és de 111 m2, i reformar part de la planta baixa del centre actual. Finalitzades les actuacions, la superfície total de la zona reformada i ampliada ascendirà a 200 m2 en la planta baixa i 70 m2 en la planta primera, cosa que permetrà integrar tres sales diferenciades per equip: una sala d’exploració per al TAC i una sala d’exploració per a la ressonància magnètica; una altra de control per a cadascun dels equips i una altra sala tècnica per equip. També es crearà una zona d’espera i una zona de cabines perquè els pacients puguen canviar-se.

El Centre d’Especialitats Sants Patrons té assignada una població de 148.715 persones i dóna cobertura a les poblacions de Torrent, Paiporta, Picanya, Picassent, Montserrat, Millars, Dosaigües, Real i Montroi. Entre els serveis incorporats en els últims anys es troben una consulta per a realitzar tècniques de tomodensitometría, una altra per a ecografies, i una tercera per a retinografia i OCT (Tomografia de Coherència Òptica), en la qual es realitza l’exploració oftalmològica i telemedicina en retinopatia diabètica.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull ‘Leyendas del deporte’, la reeixida mostra del Museu de l’Esport

Una exposició en l’ Antic Mercat reuneix prop de 300 objectes relacionats amb les grans ll…