Inicio Notícies Benestar Social La Fundació Amigó inaugura a Torrent un Centre d’Inserció Sociolaboral per a joves en risc d’exclusió

La Fundació Amigó inaugura a Torrent un Centre d’Inserció Sociolaboral per a joves en risc d’exclusió

3 min read

Desenvolupen programes d’ocupació en sectors com l’hostaleria, el control de plagues, el sociosanitari i la lampisteria

La Fundació Amigó ha inaugurat aquest matí el seu Centre d’Inserció Sociolaboral Amigó en el transcurs d’un acte en el qual s’han presentat els projectes en què treballa, així com les aules i les instal·lacions, situades al carrer Albocàsser. Es tracta d’un recurs sociolaboral que la Fundació Amigó desenvolupa a Torrent des de fa tres anys centrat, especialment, en el desenvolupament d’itineraris d’inserció laboral per a joves en risc d’exclusió, en sectors com l’hostaleria, la neteja, el control de plagues, el sector sociosanitari, la lampisteria i la climatització i la conducció professional de vehicles.

L’alcalde Jesús Ros, que ha participat en la presentació de les instal·lacions al costat del regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, i la regidora de Participació, Susi Ferrer, ha destacat la relació “entranyable i duradora” de Torrent amb la Fundació Amigó i la congregació dels Terciaris Caputxins a la qual pertany. “Des de la seua arribada a Torrent fa més de 100 anys es van dedicar a ajudar i treballar amb la gent que ho necessitava i Torrent sempre estarà al costat dels projectes que es posen en marxa, com el Centre d’Inserció Sociolaboral, dedicats a fer més fàcil la vida de les persones”. Així, l’Ajuntament de Torrent, des de l’empresa municipal IDEA’T, ha desenvolupat diferents iniciatives ajunte la Fundació Amigó.

L’acte ha comptat igualment amb la presència del secretari autonòmic d’Ocupació de la Generalitat, Enric Nomdedéu; així com de la subdirectora general d’Inclusió, Marta Echevarría. Per part, de la fundació han presentat la jornada el director del centre, Rubén Casabán; el director territorial de la Fundació Amigó, Rafael Yagüe; i el president, Jesús María Echechiquía.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de 2019

Maria Silla Mora, Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció, va rebre el palmell…