Inicio Notícies Cultura La Fira del Llibre posa fi a una intensa setmana literària

La Fira del Llibre posa fi a una intensa setmana literària

4 min read

Este cap de setmana Torrent va concloure la Fira del Llibre amb diverses activitats per a tots els públics

El divendres va tindre lloc la presentació del lliure Poesia Completa 1976 – 2016 de Marc Granell amb l’assistència de l’autor. L’acte el van iniciar tres poetes, Mª Carme Arnau, José Antonio Mateo i Berna Blanch, que van llegir poemes de l’autor recorrent la seua trajectòria literària. Després, el mateix Berna Blanch, que va presentar l’acte, va explicar qui era Marc Granell com a poeta i sobretot com a persona. Alguns alumnes de l’IES Veles e Vents van llegir uns poemes i per a finalitzar Marc Granell va mostrar el seu agraïment i afecte per la presentació reconeixent que havia sigut una de les més emotives que se li havien fet.

El dissabte a la vesprada Carles Cano amb el seu conte Contes de naps, dracs i princeses va fer gaudir i passar una divertida vesprada als xiquets i xiquetes que es van acostar a la plaça Unió Musical, epicentre d’esta setmana literària. Ja per al vesprada va ser el torn de la presentació de Bienvenido a casa -y otras formas de decirte te quiero i La chica que convirtió sus cicatrices en flores. Per a tancar es va celebrar l’actuació musical Viatge compartit per la paraula cantada i llegida per Animalibros, Kummerlin & Alberto J. Sanz.

El diumenge com a últim dia de la Fira del Llibre, va obrir la tanda d’activitats el compte contes El desig d’Eva Andújar. A la vesprada, l’escriptora torrentina Cristina Montesa presentà el seu llibre Reina. A continuació va ser el torn de Mercé Claramunt amb la seua obra Insomne vida sonora. L’última activitat vingué de la mà de Cucurucú Teatre amb la seua obra A cor obert interpretada en la mateixa plaça Unió Musical.

La regidora d’Arxius i Biblioteques, Patricia Sáez, ha valorat molt positivament “la gran participació d’un públic que va acudir i va participar tant de les presentacions com de les activitats programades en la plaça Unió Musical”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La II Llançadora d’Ocupació presenta els primers resultats en l’equador del projecte

Els responsables de les entitats promotores, entre les quals es troba IDEA’T, coneixen els…