Inicio Igualtat La Casa de la Dona de Torrent presenta el programa d’activitats

La Casa de la Dona de Torrent presenta el programa d’activitats

3 min read

Cursos, tallers, xarrades i exercicis per al curs 2021-2022

La Casa de la Dona Torrent finalitza l’any 2021 amb una àmplia oferta de tallers i xarrades dirigits a la població de totes les edats. Les activitats, coordinades per l’Associació Alia, ofereixen un repertori extens de temàtiques per a enfortir i acompanyar les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d’una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.

Igual que en altres ocasions, les activitats s’agrupen en tres grans blocs, que es dirigeixen essencialment a: la pràctica d’exercicis físics, amb l’apartat de “cossos diversos i valents”; els tallers creatius, amb “formant-se i transformant”; i les xarrades o cursets, amb “empoderades.

A aquests cursos i tallers programats per al tercer trimestre del 2021, cal afegir més activitats gratuïtes, com el “cinema violeta”, un cinefòrum mensual on es reflexionarà sobre les relacions de gènere, i “elles compten, diàlegs per la igualtat”, un espai de trobades per a presentar iniciatives en les quals compartir i donar a conéixer projectes que plantegen el diàleg i la reflexió des d’una perspectiva de gènere.

Les inscripcions per a totes aquestes activitats estaran obertes des de dilluns 13 de setembre, a través del portal d’inscripcions de l’Ajuntament, o bé presencialment, mitjançant registre d’entrada, a l’Ajuntament. Les activitats començaran dilluns que ve, 20 de setembre.

La programació completa per a aquest tercer trimestre de l’any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona: @casadeladonatorrent, en Facebook; @casadeladona_torrent, en Instagram

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Igualtat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull ‘Leyendas del deporte’, la reeixida mostra del Museu de l’Esport

Una exposició en l’ Antic Mercat reuneix prop de 300 objectes relacionats amb les grans ll…