Inicio Igualtat La Casa de la Dona de Torrent presenta el programa d’activitats

La Casa de la Dona de Torrent presenta el programa d’activitats

3 minuto leer

Cursos, tallers, xarrades i exercicis per al curs 2021-2022

La Casa de la Dona Torrent finalitza l’any 2021 amb una àmplia oferta de tallers i xarrades dirigits a la població de totes les edats. Les activitats, coordinades per l’Associació Alia, ofereixen un repertori extens de temàtiques per a enfortir i acompanyar les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d’una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.

Igual que en altres ocasions, les activitats s’agrupen en tres grans blocs, que es dirigeixen essencialment a: la pràctica d’exercicis físics, amb l’apartat de “cossos diversos i valents”; els tallers creatius, amb “formant-se i transformant”; i les xarrades o cursets, amb “empoderades.

A aquests cursos i tallers programats per al tercer trimestre del 2021, cal afegir més activitats gratuïtes, com el “cinema violeta”, un cinefòrum mensual on es reflexionarà sobre les relacions de gènere, i “elles compten, diàlegs per la igualtat”, un espai de trobades per a presentar iniciatives en les quals compartir i donar a conéixer projectes que plantegen el diàleg i la reflexió des d’una perspectiva de gènere.

Les inscripcions per a totes aquestes activitats estaran obertes des de dilluns 13 de setembre, a través del portal d’inscripcions de l’Ajuntament, o bé presencialment, mitjançant registre d’entrada, a l’Ajuntament. Les activitats començaran dilluns que ve, 20 de setembre.

La programació completa per a aquest tercer trimestre de l’any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona: @casadeladonatorrent, en Facebook; @casadeladona_torrent, en Instagram

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Igualtat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…