Inicio Festes i Tradicions L’Associació de Betlemistes de Torrent premia els millors betlems de la ciutat

L’Associació de Betlemistes de Torrent premia els millors betlems de la ciutat

2 min read

Els germans Seguí Carratalá i la falla Camí Reial, primers classificats en categoria familiar i d’exposició

El Museu Comarcal ha exposat durant les festes de Nadal un betlem de l’associació fet per Juanjo Chinesta

Ahir, l’Associació de Betlemistes de Torrent va entregar els premis corresponents a la 77a edició del concurs de betlems. Els més de 20 pessebres que s’han presentat al certamen han sigut d’estils molt variats, però tots tenen en comú continuar la tradició torrentina i familiar de muntar cada Nadal un betlem. El president de l’Associació de Betlemistes, Paco Puig, amb la resta d’integrants del jurat, va donar els diplomes i regals als participants, tant en categoria d’exposicions com en familiar.

El primer premi va anar a parar als germans Manuel i María Seguí Carratalá; en segon lloc va quedar la família Simó Yago, i es van repartir dos tercers premis: per a Esther Ortí Martínez i per a Jorge Martínez Negrete. Quant a la categoria d’exposicions, la falla Camí Reial va guanyar el primer premi.

Museu Comarcal

Els torrentins i les torrentines han pogut gaudir durant les festes nadalenques de diferents propostes de pessebres i fer una ruta per a visitar-los. Entre l’oferta ha destacat el betlem del Museu Comarcal de l’Horta Sud creat per l’Associació de Betlemistes de Torrent, obra en esta ocasió de l’artista torrentí  Juanjo Chinesta amb la col·laboració de José Albacete.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent tindrà una bàscula municipal per a pesar camions de fins a 60.000 kg

El servei, que estarà instal·lat en el Mas del Jutge, donarà resposta a les necessitats de…