Inicio Notícies Joventut i Esports Joves i majors gaudixen de la pintura a Torrent

Joves i majors gaudixen de la pintura a Torrent

4 min read

Torrent convoca el III Concurs de Pintura Mural TorrentJove

Una iniciativa en la qual poden participar joves d’entre 16 i 35 anys que premia la creativitat i fomenta la companyonia

Totes aquelles persones interessades a participar-hi poden presentar els seus projectes fins al pròxim 16 de juny amb un màxim de dos treballs

L’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu de fomentar la participació entre els joves de la ciutat i premiar la seua creativitat, ha convocat el III Concurs de Pintura Mural TorrentJove. Una iniciativa organitzada des de l’Àrea de Joventut del consistori en la qual hi poden participar joves d’entre 16 i 35 anys de manera individual o en equip.

Per tal d’accedir al concurs es presentarà un projecte de caràcter artístic de temàtica i tècnica lliure, tal com indiquen les bases del concurs. Tots aquells interessats a participar-hi poden presentar les seues propostes fins al pròxim 16 de juny de 2017. La sol•licitud s’haurà de presentar amb un esbós del treball que es pretén plasmar, juntament amb els elements que el participant considere d’interés per a la bona interpretació del projecte, com ara textos explicatius o qualsevol altra documentació curricular i possibles enllaços.

S’admetran un total de dues propostes artístiques per persona o equip, i l’execució dels treballs tindrà lloc, a convenir entre les dos parts, abans de finalitzar l’any 2017. El premi té una dotació econòmica total de 3.600 euros, que es repartirà entre un màxim de tres projectes seleccionats.

Pintura com a mètode d’unió intergeneracional

El Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar s’ha convertit en escenari de pintura gràcies al projecte de mural intergeneracional que s’està desenvolupant, impulsat pels tallers ocupacionals dels centres de majors, en què hi participen alumnes joves juntament amb persones majors de Torrent dels centres Mare de Déu de l’Olivar, Bellido i Sant Enric. La pintura es convertix en una experiència d’unió entre generacions que estan deixant la seua empremta en les parets del centre. Art de carrer dirigit pel jove Àlex Izquierdo, que ha participat en diversos concursos de pintura i talents artístics de l’Àrea de Joventut.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…