Inicio Notícies Joventut i Esports Joves i majors gaudixen de la pintura a Torrent

Joves i majors gaudixen de la pintura a Torrent

4 minuto leer

Torrent convoca el III Concurs de Pintura Mural TorrentJove

Una iniciativa en la qual poden participar joves d’entre 16 i 35 anys que premia la creativitat i fomenta la companyonia

Totes aquelles persones interessades a participar-hi poden presentar els seus projectes fins al pròxim 16 de juny amb un màxim de dos treballs

L’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu de fomentar la participació entre els joves de la ciutat i premiar la seua creativitat, ha convocat el III Concurs de Pintura Mural TorrentJove. Una iniciativa organitzada des de l’Àrea de Joventut del consistori en la qual hi poden participar joves d’entre 16 i 35 anys de manera individual o en equip.

Per tal d’accedir al concurs es presentarà un projecte de caràcter artístic de temàtica i tècnica lliure, tal com indiquen les bases del concurs. Tots aquells interessats a participar-hi poden presentar les seues propostes fins al pròxim 16 de juny de 2017. La sol•licitud s’haurà de presentar amb un esbós del treball que es pretén plasmar, juntament amb els elements que el participant considere d’interés per a la bona interpretació del projecte, com ara textos explicatius o qualsevol altra documentació curricular i possibles enllaços.

S’admetran un total de dues propostes artístiques per persona o equip, i l’execució dels treballs tindrà lloc, a convenir entre les dos parts, abans de finalitzar l’any 2017. El premi té una dotació econòmica total de 3.600 euros, que es repartirà entre un màxim de tres projectes seleccionats.

Pintura com a mètode d’unió intergeneracional

El Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar s’ha convertit en escenari de pintura gràcies al projecte de mural intergeneracional que s’està desenvolupant, impulsat pels tallers ocupacionals dels centres de majors, en què hi participen alumnes joves juntament amb persones majors de Torrent dels centres Mare de Déu de l’Olivar, Bellido i Sant Enric. La pintura es convertix en una experiència d’unió entre generacions que estan deixant la seua empremta en les parets del centre. Art de carrer dirigit pel jove Àlex Izquierdo, que ha participat en diversos concursos de pintura i talents artístics de l’Àrea de Joventut.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Jóvenes y Mayores disfrutan de la pintura en Torrent

4 minuto leer
Torrent convoca el III Concurso de Pintura Mural TorrentJove
 
Una iniciativa en la que pueden participar jóvenes de entre 16 y 35 años que premia la creatividad y fomenta el compañerismo 
 
Todos aquellos interesados en participar pueden presentar sus proyectos hasta el próximo 16 de junio con un máximo de dos trabajos
L’ Ajuntament de Torrent con el objetivo de fomentar la participación entre los jóvenes de la ciudad y premiar su creatividad ha convocado el III Concurso de Pintura Mural TorrentJove. Una iniciativa organizada desde el área de Juventud del consistorio en la que pueden participar jóvenes de entre 16 y 35 años de manera individual o en equipo.
Para acceder al concurso se presentará un proyecto de carácter artístico y de temática y técnica libre tal y como indican las bases del concurso. Todos aquellos interesados en participar pueden presentar sus propuestas hasta el próximo 16 de junio de 2017. Junto a la solicitud se deberá presentar un boceto del trabajo que se pretende plasmar y acompañará a la misma de elementos que el participante considere de su interés para la buena interpretación del proyecto, como textos explicativos o cualquier otra documentación curricular y posibles enlaces.
Se admitirá un total de dos propuestas artísticas por persona o equipo y la ejecución de los trabajos tendrá lugar, a convenir entre ambas partes, antes de finalizar el año 2017. El premio se establece en una dotación económica total 3.600 euros que se repartirá entre un máximo de tres proyectos seleccionados.
Pintura como método de unión intergeneracional 
El Centro de Mayores Virgen del Olivar se ha convertido en escenario de pintura gracias al proyecto de mural intergeneracional que se está desarrollando. Un proyecto impulsado por los talleres ocupacionales de los centros de mayores, en los que participan jóvenes alumnos junto con personas mayores de Torrent de los centros Virgen del Olivar, Bellido y San Enrique. La pintura se convierte en una experiencia de unión entre generaciones que están dejando su huella en las paredes del centro. Arte callejero dirigido por el joven Alex Izquierdo ha participado en varios de pintura y talentos artísticos del área de Juventud.
Ver más artículos relacionados
Ver más en Juventud y Deportes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent llena el Auditori en sus conciertos de clausura

A lo largo de la semana renombrados intérpretes del panorama nacional e internacional han …