Inicio Notícies Joventut i Esports La segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana culmina a Torrent

La segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana culmina a Torrent

2 minuto leer

Fabio Jakobsen va ser el guanyador de l’etapa, que va discórrer pels diferents paratges i llocs de l’entorn urbà i natural de Torrent

Una vegada més, Torrent va tornar a ser protagonista en la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, amb una vibrant segona etapa que es va decidir a escassos metres de la meta situada al costat del poliesportiu El Vedat. D’aquesta manera, després de recórrer diversos quilòmetres per les vies del terme municipal, que combinaven trams d’una orografia canviant i diversa, els corredors van accedir al municipi per la carretera de Montserrat, per a després travessar Genaro Palau i encarar l’Avinguda al Vedat, on el neerlandés Fabio Jakobsen es va imposar als seus perseguidors en l’sprint final.

Així, la carrera va discórrer pels diferents paratges i llocs que alberga Torrent -incloent l’Alt de les Cimeres de Calicanto-, oferint al públic una mostra tant del seu rostre urbà com del seu entorn natural. “Estem molt orgullosos de tornar a acollir una etapa d’aquesta històrica carrera, que és una de les competicions esportives més destacades de la nostra comunitat”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Susi Ferrer. L’edil també ha afegit que “al ser una prova retransmesa per RTVE, suposa una gran oportunitat per a donar a conéixer el patrimoni natural de Torrent, així com les possibilitats que ofereix el seu entorn urbà, en tot el territori espanyol”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…