Inicio Notícies Jorge López, policia local de Torrent, a per totes en el campionat del món d’Ironman d’Hawaii

Jorge López, policia local de Torrent, a per totes en el campionat del món d’Ironman d’Hawaii

3 min read

La prova se celebra a Hawaii i comença amb natació per les aigües cristal·lines, seguix amb un recorregut desafiador amb bicicleta i acaba amb 21,1 km de carrera passant pels antics camps de petròglifs i estanys per a peixos

És la primera vegada que es presentava i ho ha aconseguit. Jorge López, policia local de Torrent, participarà este pròxim dissabte en el campionat del món d’Ironman que se celebra a Hawaii. A l’octubre de 2017 ja va aconseguir la seua plaça en l’Ironman de Barcelona, un esdeveniment al que s’havien inscrit més de 3.000 persones.

La prova comença amb natació en mar obert en Hapuna Beach State Park, sovint catalogada com una de les millors platges dels Estats Units amb les seues aigües càlides i cristal·lines, arena blanca i albiraments ocasionals de dofins i tortugues marines residents. Segueix amb un recorregut desafiador amb bicicleta que portarà als atletes al llarg de les famoses autopistes Queen Ca’ahumanu i Akoni Poleix cap a la xicoteta ciutat del nord de Hawaii. Recorreran els camps de lava negra i les pastures verdes, els antics i històrics heiau (temples) hawaians i els moderns parcs eòlics que fan al·lusió als notoris i llegendaris vents Kama’kani.

I finalment, la carrera comença i acaba en el bell Fairmont Orchid, Hawaii, i serpenteja a través del Mauna Lani Resort sobre els camps de golf moderns, passant pels antics camps de petròglifs i estanys per a peixos, i la històrica sendera Ala Lloa Foot.

La recompensa per a tots els finalistes es troba a l’altre costat de la meta amb la festa de la gespa posterior a la carrera en The Fairmont Orchid, sens dubte val la pena arribar.

Des de Torrent continuaran expectants l’evolució de Jorge durant la prova en la web oficial:
http://eu.ironman.com/triathlon/events/americas/ironman/world-championship.aspx#/*axzz5TWR3*UxO0 i des del *facebook,
https://www.facebook.com/ironmannow/

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Comença la instal·lació de la nova gespa artificial dels camps de futbol de Parc Central

La renovació forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles, millore…