BIM

Joies automobilístiques circulen pels carrers de Torrent en el II Ral·li de regularitat per a vehicles clàssics
,

octubre 8, 2019

El rugit dels motors de vehicles clàssics van inundar els carrers de Torrent en el II Ral·li de regularitat per a vehicles Clàssics; una prova competitiva organitzada per l’Associació Hortaclassics en la qual van participar autentiques joies automobilístiques. El dissabte va començar el dia amb l’inici d’aquesta prova, que va donar el tret d’eixida en la plaça Bisbe Benlloch per a continuar amb un circuit exterior. Els més de 30 cotxes que van participar van recórrer els carrers del municipi i van eixir a realitzar un circuit exterior.

En la competició, que és puntuable per al Trofeu de Regularitat de la Comunitat Valenciana (TRCV), els participants van poder gaudir d’un atractiu recorregut, tant de les carreteres com de la perícia per a mantindre la velocitat faig una mitjana de marcada per a cada tram.
L’alcalde Jesús Ros, la regidora d’Esports, Susi Ferrer, i els representants de la corporació municipal, van estar animant als participants en el punt d’eixida, on la regidora marc l’eixida del primer vehicle.
El recorregut va constar de 250 quilòmetres totals dels quals més de 105 van ser cronometrats, repartits en set trams, en els quals hi havia més de 115 controls de pas per a comprovar les velocitats  i determinar així al guanyador en cada categoria.

L’arribada al punt de meta va ser a la vesprada i seguidament es va realitzar l’acte de lliurament dels trofeus per cada categoria en la plaça Major. Van rebre premi els tres primers vehicles classificats de socis del club Hortaclassics; tres premis als tres primers vehicles Classificats Pre 1971; i premis als tres primers vehicles classificats Escratx.