Inicio Notícies Cultura Jocs tradicionals i realitat virtual per a acomiadar la Carpa de Nadal de Torrent

Jocs tradicionals i realitat virtual per a acomiadar la Carpa de Nadal de Torrent

4 min read

La nit més màgica de l’any se celebrarà a Torrent amb la cavalcada dels Reis Mags, que donarà inici a les 18 h en la plaça de la Llibertat fins a arribar al carrer Ramón y Cajal

La realitat virtual arriba a Torrent amb un simulador que traslladarà als més xicotets i xicotetes de la casa a viure grans aventures. Amb un format en 3D, el públic infantil podrà transportar-se a diferents escenaris generats mitjançant tecnologia informàtica, que els crearà la sensació d’estar immersos en diferents llocs molt creatius i imaginatius. El diumenge de 10.30 h a 13.30 h en la Carpa de Nadal.

Les activitats tradicionals també estaran presents aquest cap de setmana amb diferents tallers i un joc de l’oca molt torrentí, ja que les caselles estan relacionades amb la cultura i història de la ciutat. El dissabte a partir de les 11.30 h en la Carpa de Nadal.

Cinema de Nadal

L’última sessió de cinema arriba a la Carpa de Nadal aquest cap de setmana. El dissabte a les 18 h, els xiquets i xiquetes podran viure grans aventures al costat dels mítics personatges de Astérix i Obélix en la pel·lícula Astérix: El secret de la poció màgica. En aquest cas, els protagonistes emprendran la cerca d’un talentós druida per a transmetre-li el secret de la poció màgica de Panoramix.

Cavalcada de Reis Mags

A pocs dies perquè arribe la nit més màgica de l’any, Torrent ja ho té tot a punt per a rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar, que recorreran els carrers en la tradicional cavalcada dels Reis Mags d’Orient. Sota el lema: Per on venen els reis? Pregunta a la iaia, la cavalcada relatarà una emotiva història que ressalta la figura de les àvies, una persona molt important en la vida dels xiquets i xiquetes i que al llarg de la història els ha transmés il·lusió amb contes tradicionals amb els Reis Mags com a protagonistes. La desfilada, que començarà a les 18 h en la plaça de la Llibertat, recorrerà l’avinguda al Vedat fins a arribar al carrer Ramón y Cajal. A les 20 h, els xiquets i xiquetes viuran un dels moments més esperats de la vesprada, ja que podran pujar a l’escenari per a conéixer als Reis Mags.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…