Inicio Gestió de Recursos i Modernització IDEA’t impulsa dos cursos formatius per a millorar la empleabilitat

IDEA’t impulsa dos cursos formatius per a millorar la empleabilitat

2 minuto leer

Els cursos ofereixen formació específica per a poder exercir el treball de transportista de mercaderies i el d’auxiliar de magatzem

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’t, segueix amb la seua línia de promoció de l’ocupació amb l’organització de dos cursos formatius gratuïts, orientats al desenvolupament de capacitats específiques per a l’acompliment del treball de transportista de mercaderies i d’auxiliar de magatzem.

Així, el curs CAP inicial + ADR bàsic i cisternes tindrà una duració de 140 hores, i donarà principi el pròxim dia 9 de maig, en horari de 9h a 14:15h de dilluns a divendres. Les sol·licituds podran presentar-se fins al 25 d’abril i els únics requisits són: estar en desocupació, empadronat a Torrent i tenir el permís de conduir en vigor.

Per la seua banda, el curs d’auxiliar de magatzem tindrà una duració de 150 hores,  incloent pràctiques no laborals. Aquesta formació es dirigeix prioritàriament a dones desocupades que estiguen empadronades a Torrent, i tindrà lloc del 9 de maig al 24 de juny de 2022, en horari de matins de dilluns a divendres. Així mateix, les sol·licituds podran ser presentades fins al pròxim 26 d’abril.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Gestió de Recursos i Modernització
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…