Inicio Notícies Joventut i Esports Gonzalo Carratalá presenta el seu llibre sobre els 50 anys de l’aikido a Torrent

Gonzalo Carratalá presenta el seu llibre sobre els 50 anys de l’aikido a Torrent

2 min read

Amics i familiars abrigallen a l’impulsor d’aquesta art marcial a la ciutat

Gonzalo Carratalá es va envoltar d’amics i familiars dissabte passat per a donar a conéixer el seu llibre 50 anys d’aikido a Torrent, en el qual repassa el mig segle de pràctica d’aquesta art marcial a Torrent. El saló d’actes de la Casa de la Cultura va acollir la presentació del llibre, a les mans del regidor de Gestió de Recursos i Modernització, que és també un recorregut per la trajectòria personal i professional de Gonzalo Carratalá i la seua família, impulsors de l’escola esportiva Herca.

L’alcalde Jesús Ros no va voler perdre’s la presentació pública del llibre i va destacar de Gonzalo Carratalá i de la seua família que es tracta de “un cas únic a Torrent d’un projecte familiar amb dècades d’èxits” i que, a més, “han portat el nom de la ciutat per tot el món”.

El llibre és un repàs a la pràctica de l’aikido a Torrent des de les primeres classes impartides en el gimnàs Herca en els anys 70. El llibre conté a més una gran quantitat de fotografies. La llarga trajectòria de Gonzalo Carratalá al costat dels seus germans li ha portat, a més, de ser campió en multitud de modalitats, ha rebre la placa de la Generalitat al mèrit esportiu i la insígnia d’or de la ciutat de Torrent, entre altres reconeixements.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma

Les consultes d’empreses, comerços i autònoms poden dirigir-se a Idea’t per telèfon …