Inicio Notícies Economia “Gestiona amb èxit la teua pròpia empresa” de l’Ajuntament de Torrent posa el punt final amb la presentació de projectes dels participants

“Gestiona amb èxit la teua pròpia empresa” de l’Ajuntament de Torrent posa el punt final amb la presentació de projectes dels participants

2 min read

La Casa de la dona ha acollit hui al matí la sessió de clausura del programa “Gestiona amb èxit la teua pròpia empresa”, una iniciativa de formació i assessorament personalitzats dirigit a persones interessades a emprendre i/o millorar la gestió del seu negoci. L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea´t, va posar en marxa aquest projecte, dins del marc de l’Estratègia EDUSI cofinançada amb fons FEDER.

La jornada ha donat inici amb un desdejuni networking. A continuació, s’ha realitzat un acte de presentació institucional en el qual ha intervingut la Directora General d’Emprenedoria i Cooperatiu, Teresa García Muñoz; el regidor de l’Àrea d’Estratègia, Innovació i Economia, Andrés Campos; i el director de l’Equip Humà, José Enrique García Llop. “Des de l’ajuntament impulsem el comerç local i oferim als torrentins i torrentines una varietat d’accions perquè puguen tindre totes les eines necessàries per a obrir el seu propi negoci o gestionar-lo”, ha explicat Campos.

L’equador del matí ha arribat amb la presentació “Elevator Pitch”, que ha exposat els projectes que els participants del programa han desenvolupat, a més de sessions de mentorització per part de representants d’entitats referents en matèria d’emprenedoria amb canviades de nom persones del món dels negocis. El programa ha posat el punt final amb un lliurament de diplomes a les persones participants.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…