Inicio Festes i Tradicions Flors, versos i cants per a la Mare de Déu en el Trasllat a Torrent

Flors, versos i cants per a la Mare de Déu en el Trasllat a Torrent

4 min read

Ahir es va celebrar este acte que inicià la setmana fallera a la ciutat i que congregà més de mig miler de devots als carrers

Esta vesprada tindrà lloc la primera ofrena a partir de les 18.30 hores, que acabarà amb el lliurament del ram de la màxima representant infantil torrentina, Paula Giménez

La ciutat de Torrent va celebrar ahir el Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats de les Falles de 2017. Un acte on els versos, els cants i les flors van destacar en la cercavila que la falla Cotxera oferix any rere any a la Geperudeta. Les falleres majors de Torrent, Carmen Sirvent i Paula Giménez, juntament amb les corts d’honor, acompanyaren els màxims representants de la comissió, Eva María Carrillo, Nerea Árboles i Christian Macías, pels carrers de la localitat.

Més de mig miler de devots entre fallers, veïns i curiosos es van apropar a veure este acte ple d’emoció. L’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’àrea de Festes, Alfred Costa, acompanyats per membres de l’equip de govern no van voler perdre’s estos poemes i cants. Totes les comissions falleres del municipi participen en el Trasllat, on els representants oferixen un ram de flors a la patrona dels valencians.

Primer dia d’ofrena a Torrent

Esta vesprada a partir de les 18.30 hores tindrà lloc la primera ofrena que comença en la Font de les Granotes de l’avinguda al Vedat i acaba en la plaça de l’església. Les falles que participen hui en l’ofrena són: Falla Escultor Vicent Pallardó, Parc de Trénor, Cronista Vicent Beguer i Esteve, Santa Llúcia, Camí Reial, Sant Amador-Esparter, Xenillet, Carrer Benemèrita Guàrdia Civil, Pare Méndez, Sant Roc, Ramón y Cajal, Sedaví i Àngel de l’Alcàsser. En últim lloc desfilarà la Falla Avinguda acompanyant la seua fallera i màxima representant infantil de Torrent, Paula Giménez, juntament amb la seua cort d’honor, que seran les encarregades de tancar la primera jornada d’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El Voluntariat Ambiental de Torrent forma als joves en la prevenció d’incendis forestals

Els voluntaris i voluntàries fan treballs de conservació del medi ambient i rutes de vigil…