Inicio Notícies Benestar Social Finalitza el Campus Social d’estiu de Torrent

Finalitza el Campus Social d’estiu de Torrent

2 min read

80 xiquets i xiquetes han pogut gaudir d’un campus que finalitza després de dos mesos d’activitat

A pocs dies de l’inici del curs escolar, el Campus Social de Torrent s’ha acomiadat amb una participació total de 80 xiquets i xiquetes, en un projecte acollit pels col·legis San Juan Bautista i Lope de Vega.

El regidor d’Atenció i Solidaritat, José Antonio Castillejo, s’ha mostrat satisfet amb el resultat del campus que s’ha celebrat durant d’aquests mesos d’estiu amb totes les mesures de seguretat, i en el qual “els xiquets i xiquetes han sigut atesos en un espai d’oci i temps lliure durant tot l’estiu, al mateix temps que s’ha cobert l’alimentació d’una forma saludable”.

A més de complir l’objectiu d’oferir i inculcar una alimentació saludable, s’han realitzat tot tipus d’activitats d’oci, ball, activitats esportives… Cal destacar que al campus s’han complit reeixidament totes les mesures protocol·làries contra el COVID-19, ja que ha transcorregut sense cap incidència en el que correspon al virus.
Aquest projecte educatiu, que es va iniciar el 28 de juny, finalitza en un estiu en el qual els serveis socials de la ciutat han continuat treballant per a ajudar a les famílies que es troben en situacions socials delicades.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent acull l’exposició fotogràfica ‘Hospital de la Memòria. 1937-1939’

Torrent organitza un projecte de recuperació de la memòria històrica que inclou una exposi…