Inicio Festes i Tradicions Cap de setmana ple d’activitats i de solidaritat a Torrent          

Cap de setmana ple d’activitats i de solidaritat a Torrent          

5 min read

Les associacions i col·lectius celebren Nadal amb activitats molt divertides i amenes

Els torrentins han viscut un cap de setmana molt intens i ple d’activitats nadalenques, on la solidaritat ha sigut la protagonista. La programació es va iniciar en el Museu de Setmana Santa on la Junta de Germandats de Setmana Santa de Torrent va inaugurar el seu monumental betlem. La reina de l’Encontre, Gema Torrent, va fer els honors i encengué els llums del tradicional pessebre. A continuació, es van lliurar les targetes de felicitació nadalenques que cada germandat ha confeccionat destinades als presos perquè puguen felicitar les seues famílies.

La vesprada de dissabte, l’Antic Mercat va acollir la passarel·la i desfilada solidària organitzada per C&C Acadèmia Casanova Torrent, en col·laboració amb l’associació Corazones Abiertos. Durant la desfilada, els participants van lluir pentinats diferents i creatius realitzats per l’acadèmia. Tots els aliments recaptats van ser en benefici del Punt d’aliments.

L’esport també va estar present la vesprada de dissabte amb el festival nadalenc del Club Gimnàstica Rítmica ITVECA al Pavelló Anabel Medina,  on tot l’equip va fer una exhibició en benefici de l’Associació Contra el Càncer de Torrent.


D’altra banda, la vesprada de dissabte, el Club de Gimnàstica Torrent va celebrar, en el pavelló del Vedat, el seu tradicional Festival de Nadal amb una exhibició de gimnàstica rítmica de tots els equips del club i de l’escola, acompanyats per familiars i amics.

Igualment, la música de cornetes i tambors va sonar en el concert de la germandat del Sant Sopar i Cavallers del Sant Calze, que va tindre lloc en la parròquia de Sant Josep la vesprada de dissabte i en el qual els assistents van fer una aportació d’aliments no peribles.

D’altra banda, la sala d’actes de l’Ajuntament va ser el lloc escollit per l’associació búlgara Santa Sofia de Llevant per a celebrar un festival en el qual els més menuts van cantar diferents nadales típiques de la seua terra.

A més, l’associació Tècniques Orientals va organitzar una festa per a celebrar les festes nadalenques i donar la benvinguda a l’any nou. Així mateix, els veïns del barri Nicolau Andreu va organitzar el tradicional esmorzar nadalenc.

Finalment, l’associació cultural Amics de la Cultura Andalusa també es va sumar a l’agenda d’activitats d’este cap de setmana amb una jornada molt amena de nadales flamenques. 
L’alcalde, Jesús Ros, acompanyat de diferents membres de la corporació municipal, van gaudir d’esta agenda solidària i no es van perdre cap acte.

El alcalde Jesús Ros, acompañado de diferentes miembros de la Corporación Municipal, participaron y disfrutaron de esta agenda solidaria y no se perdieron ningún acto.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…