Inicio Economía En marxa el primer estudi per a avaluar l’impacte de les associacions de Torrent

En marxa el primer estudi per a avaluar l’impacte de les associacions de Torrent

3 min read

Una iniciativa de l’Ajuntament de Torrent amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Torrent, amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud, ha iniciat una campanya per a mesurar l’impacte social i econòmic dels associacions de Torrent. Per a la realització d’aquest estudi és necessària la participació del teixit associatiu de la ciutat mitjançant la resposta d’un qüestionari. La presentació de l’estudi està previst per al mes d’octubre, coincidint amb l’I Encontre de l’Associacionisme a Torrent.

Les associacions de la ciutat de Torrent realitzen una funció essencial en els polítiques de desenvolupament, medi ambient, promoció dels drets humans, joventut, salut pública, cultura, festes, creació d’ocupació i altres de similar naturalesa, per això és important comptar amb un estudi que demostre amb dades objectives quin és l’impacte real del teixit associatiu.

L’estudi també servirà per a visibilitzar, valorar i reconéixer l’aportació social i econòmica que el teixit associatiu de Torrent fa a la societat, quant a persones associades, voluntàries, hores de dedicació i recursos econòmics. A més, el fet de disposar d’informació objectiva i actualitzada també servirà per a demostrar que la confiança en el tercer sector no és cega, sinó que els organitzacions són transparents i que aporten i enriqueixen a la societat.

Qüestionari on-line

Per tal de donar visibilitat i valorar l’aportació dels associacions de Torrent, s’ha habilitat un qüestionari que incideix en la realitat social, econòmica i humana del teixit associatiu. La informació recollida mostrarà una fotografia de la situació en la qual és troben els associacions de la ciutat.

El qüestionari, que és pot emplenar on-line, estarà disponible fins al dimarts 30 de juny en la següent adreça: bit.ly/ImpacteTorrent.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economía
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Xiquets i xiquetes de Torrent gaudiran aquest estiu del Campus FDM

L’Ajuntament de Torrent ofereix als escolars la millor alternativa estiuenca amb act…