Inicio Notícies Educació Els xiquets i xiquetes de Torrent participen en els tallers per a l’eliminació de la violència contra les dones

Els xiquets i xiquetes de Torrent participen en els tallers per a l’eliminació de la violència contra les dones

3 min read

La campanya es completa amb una exposició de papallones pintades pel propi alumnat que decoraran els punts emblemàtics de la ciutat

Emmarcat en el programa d’activitats que l’Ajuntament de Torrent, a través del departament de Polítiques d’Igualtat, ha preparat amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, aquesta setmana s’han posat en marxa els tallers de prevenció de la violència de gènere en els centres d’educació primària. A més d’aquests tallers, durant el mes de novembre, els xiquets i xiquetes participaran en diferents activitats, tant en els col·legis com a casa de la dona.

Aquest matí ha sigut el torn dels alumnes i alumnes del C.E.I.P. Les Terretes, que han realitzat un taller al costat de la torrentina Isabel Gallardo, que ha iniciat el projecte “Uneix-te a aquest efecte papallona contra la violència de gènere”. La regidora de Polítiques d’Igualtat, Marina Olivares, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, han acompanyat als xiquets i xiquetes que han parlat sobre la igualtat entre dones i homes i han reflexionat sobre els estereotips per raó de gènere.

D’igual manera, s’ha proposat als centres educatius una iniciativa per a decorar la ciutat amb papallones. D’una banda, s’ha enviat als col·legis unes papallones de cartó ploma de gran grandària que cada centre decorarà de forma lliure i amb un llaç morat es penjaran en la via pública amb l’objectiu que arribe el seu missatge arribe a tota la ciutadania. Posteriorment, es realitzarà una exposició a casa de la dona, a partir del 19 de novembre, amb totes les obres. A aquesta iniciativa ja s’han adherit 15 centres educatius torrentins que també visitaran l’exposició de papallones i podran votar per les que més els agrade.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…