Inicio Notícies Els xiquets i xiquetes de Torrent es formen en el bon ús del material pirotècnic recreatiu

Els xiquets i xiquetes de Torrent es formen en el bon ús del material pirotècnic recreatiu

2 min read

La Delegació de Seguretat de l’Ajuntament de Torrent, a través de la Policia Local i Protecció Civil, ha organitzat la campanya de sensibilització i educació en el bon ús de la pirotècnia recreativa; una iniciativa que forma els xiquets i xiquetes i els consciencia en el bon ús de petards i dels diferents tipus d’articles pirotècnics. El taller, impartit per un responsable de Protecció Civil i un membre de la Policia Local, se centra en el fet de fomentar la correcta utilització dels artefactes pirotècnics i la seua normativa, al mateix temps que s’ofereixen consells i mesures de primers auxilis en cas d’accident. Igualment, els responsables de l’activitat oferixen consells i mesures de primers auxili en cas d’accident.

La regidora de l’Àrea de Seguretat, Inma Amat, ha explicat que la campanya, que ja es dugué a terme l’any passat amb resultats molt positius,  “està centrada a millorar la convivència i la seguretat dels xiquets i xiquetes durant les Falles perquè puguen utilitzar el material pirotècnic de manera correcta i no hi haja accidents”.

Entre els objectius de la campanya també s’inclou fomentar la importància de la presència d’una persona adulta amb un menor a l’hora de manipular els productes pirotècnics.

Els centres escolars que s’han sumat a la campanya són: Col·legi El Vedat, Mare de Déu del Rosari, Sant Joan Baptista, La Purísima, Joan XXIII, El Molí, Les Terretes, Trinitàries, Monte-Sión i Miguel Hernández.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent reforça el servei d’atenció al ciutadà

S’ha habilitat un nou espai en la planta baixa de l’edifici de Ramón y Cajal, …