Inicio Notícies Els xiquets i xiquetes de Torrent es formen en el bon ús del material pirotècnic recreatiu

Els xiquets i xiquetes de Torrent es formen en el bon ús del material pirotècnic recreatiu

2 min read

La Delegació de Seguretat de l’Ajuntament de Torrent, a través de la Policia Local i Protecció Civil, ha organitzat la campanya de sensibilització i educació en el bon ús de la pirotècnia recreativa; una iniciativa que forma els xiquets i xiquetes i els consciencia en el bon ús de petards i dels diferents tipus d’articles pirotècnics. El taller, impartit per un responsable de Protecció Civil i un membre de la Policia Local, se centra en el fet de fomentar la correcta utilització dels artefactes pirotècnics i la seua normativa, al mateix temps que s’ofereixen consells i mesures de primers auxilis en cas d’accident. Igualment, els responsables de l’activitat oferixen consells i mesures de primers auxili en cas d’accident.

La regidora de l’Àrea de Seguretat, Inma Amat, ha explicat que la campanya, que ja es dugué a terme l’any passat amb resultats molt positius,  “està centrada a millorar la convivència i la seguretat dels xiquets i xiquetes durant les Falles perquè puguen utilitzar el material pirotècnic de manera correcta i no hi haja accidents”.

Entre els objectius de la campanya també s’inclou fomentar la importància de la presència d’una persona adulta amb un menor a l’hora de manipular els productes pirotècnics.

Els centres escolars que s’han sumat a la campanya són: Col·legi El Vedat, Mare de Déu del Rosari, Sant Joan Baptista, La Purísima, Joan XXIII, El Molí, Les Terretes, Trinitàries, Monte-Sión i Miguel Hernández.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.00…