Inicio Notícies Els torrentins i torrentines participen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Torrent

Els torrentins i torrentines participen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Torrent

3 min read

El dia 11 de novembre a les 18.30 h es realitzarà un segon taller a casa de la dona per a conéixer les necessitats dels veïns i veïnes i dissenyar l’estratègia

Amb la finalitat de millorar l’accessibilitat i integrar el transport sostenible, l’Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Mobilitat, està dissenyant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Torrent (PMUS); un projecte que definirà l’estratègia de mobilitat per al municipi en els pròxims anys i que està emmarcat dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), i cofinançat al 50% amb fons europeus FEDER.

En la fase inicial del programa s’ha obert un període de participació per a conéixer les demandes o necessitats de la ciutadania i, sobretot, perquè puguen aportar les seues propostes i reflectir els seus hàbits. Per aquest motiu, ahir a la vesprada es va realitzar un primer taller en la seu de l’Associació de Veïns El Vedat perquè totes les persones, associacions i col·lectius pogueren conéixer aquesta iniciativa i, al mateix temps, oferir les seues idees i opinions.

Amb aquest pla, Torrent millorarà la mobilitat en les diferents maneres de transport, no solament per als vianants o amb bicicleta, sinó també la circulació de vehicles i el transport públic. D’aquesta manera, “permetrem satisfer les necessitats d’accés i trànsit dels torrentins i torrentines, tot això aconseguint un menor impacte mediambiental”, ha assenyalat la regidora de Mobilitat, Inma Amat.

Pròxim taller

El segon taller participatiu tindrà lloc el dilluns 11 de novembre a les 18.30 h a la Casa de la dona, una cita a la qual estan convidats tots els veïns i veïnes i les entitats ciutadanes. Per a assistir cal realitzar una inscripció prèvia al correu participa@cercle.es o en els números de telèfon 629100372 o 656252078.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…