Inicio Notícies Economia Els torrentins i torrentines fan les compres de Nadal gràcies a la Targeta +25

Els torrentins i torrentines fan les compres de Nadal gràcies a la Targeta +25

2 min read

El termini de sol·licitud finalitza el pròxim 31 de desembre, no obstant això la ciutadania podrà fer ús de la targeta fins al dia 31 de març

La segona fase de la Targeta +25, impulsada per l’Ajuntament de Torrent i l’empresa municipal IDEA’T per a promocionar i fer costat al comerç i l’hostaleria local, entra en la recta final i el pròxim 31 de desembre serà l’últim dia en què la ciutadania podrà adquirir-la. No obstant això, els torrentins i torrentines que hagen obtingut la targeta, podran fer-ne ús en els comerços del municipi fins al pròxim dia 31 de març.  D’aquesta manera, s’espera que la iniciativa estrela del projecte ‘100% amb el comerç de Torrent’ acumule al final d’aquest període un total de 750.000 euros, gastats exclusivament en els establiments torrentins.

Així mateix, aquesta iniciativa està tenint una gran influència i un impacte immediat en la campanya de Nadal, ja que ha contribuït a fomentar el consum local i a visibilitzar i fer valdre els productes i serveis que ofereixen aquests establiments de proximitat. “La Targeta +25 aconsegueix que comprant en el comerç local guanyem tots: comerços i consumidors”, destaca la regidora responsable d’IDEA’T, Marina Olivares.

Igualment, per a ajudar els consumidors a decidir quins regals comprar amb la Targeta +25 i on comprar-los, IDEA’T ha creat en el seu compte de Facebook l’apartat ‘Regals de Nadal a Torrent’, on s’exposen multitud de propostes elaborades pels comerços de la ciutat per a regalar a pares, mares, amics, germans, xiquets, majors, etc.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent uneix forces amb diverses ciutats europees per a elaborar un Pla d’Acció contra la COVID-19

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va participar dijous passat en una …