Inicio Notícies Economia Els teus diners valen un 25% més, comprant en els comerços de Torrent

Els teus diners valen un 25% més, comprant en els comerços de Torrent

3 min read

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, està ultimant els detalls per a posar en marxa la iniciativa “Targeta +25”, en el marc de la campanya “100% amb el comerç de Torrent” que es va posar en marxa per a impulsar i visibilitzar el comerç local després del període de confinament.

La “Targeta +25” incentiva les compres en el comerç local, ja que es recompensa als clients amb un 25% més de l’import per la qual l’adquireixen. Per exemple, si una persona compra una “Targeta +25” per un valor de 50 €, IDEA’T li gratificarà amb 12,5 € més, per la qual cosa rebrà una targeta de 62,5 €.

Funciona de manera similar a les conegudes “targetes regal” amb l’avantatge que, en adquirir-la, el client guanya un 25% extra de l’import amb la qual l’haja carregada, com a reconeixement al seu compromís amb el comerç de Torrent. La “Targeta +25” aconsegueix que comprant en el comerç local guanyen tots: comerços i consumidors.

Les targetes podran utilitzar-se parar comprar en els més de 100 establiments que s’han sumat a la iniciativa. Moda, complements, ferreteries, moda infantil, sabateries, informàtica, farmàcies i parafarmàcies, mobles i decoració, fotografia, perruqueria, estètica, entre altres, són els sectors als quals pertanyen els comerços participants.

La “Targeta +25” s’adquirirà a través d’una pàgina web que s’ha desenvolupat específicament per a aquesta fi i que, en les pròximes setmanes, es presentarà i entrarà en funcionament per a adquirir la targeta, conéixer els comerços on pot utilitzar-se i saber els detalls de funcionament d’aquesta.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent reforça el servei d’atenció al ciutadà

S’ha habilitat un nou espai en la planta baixa de l’edifici de Ramón y Cajal, …