Inicio Notícies Benestar Social Els majors de Torrent celebren el Dia Internacional de les Persones Majors amb un programa carregat d’activitats

Els majors de Torrent celebren el Dia Internacional de les Persones Majors amb un programa carregat d’activitats

3 min read

Rosa Alabajos ha rebut la vara d’alcaldia que l’acredita com a alcaldessa major de l’any i que la convertix en la representant dels quatre centres de majors que hi ha a la ciutat

Les persones majors de Torrent s’han reunit este matí per a encetar una programació plena d’activitats amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors. És una data destacada en el calendari, ja que és el moment en què l’alcalde, Jesús Ros, ha lliurat la vara d’alcaldia a Rosa Alabajos Puig, l’alcaldessa major d’enguany, vara que l’acredita com a representant dels quatre centres de majors que hi ha a Torrent: Mare de Déu de l’Olivar, Bellido, Sant Enric i CEAM.

La jornada ha començat amb una taula informativa instal·lada al ficus, on s’ha informat del programa d’activitats que es du a terme als centres de majors al llarg de tot l’any. Seguidament, Rosa, acompanyada de la seua filla, del regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, i d’altres membres de la Junta Municipal de Majors, s’han dirigit al despatx de l’alcalde per a rebre la vara d’alcaldia. Jesús Ros ha donat l’enhorabona a Rosa i ha aprofitat l’ocasió per a “manifestar el nostre agraïment pel treball que exercix esta veïna de Torrent, ja que es tracta d’una persona molt activa del centre Bellido”.

L’alcaldessa major de 2018 forma part de la Junta Municipal de Majors del centre Bellido des de les últimes eleccions, el passat 5 de desembre, juntament amb el president, Pepe Moreno, Pepita Esteban i Paco Sánchez. A més, la torrentina és una persona molt participativa i forma part fins i tot del grup de teatre.

Les activitats del Dia Internacional de les Persones Majors continuen esta vesprada, a les 17.00 h, amb un berenar en el centre Bellido, on la música, el ball i les ganes de passar-ho bé seran les protagonistes.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El Voluntariat Ambiental de Torrent forma als joves en la prevenció d’incendis forestals

Els voluntaris i voluntàries fan treballs de conservació del medi ambient i rutes de vigil…