Inicio Fiestas y Tradiciones Els espectacles musicals, protagonistes en les places de Torrent

Els espectacles musicals, protagonistes en les places de Torrent

2 min read

La plaça de l’Església i la plaça de la Llibertat van acollir ahir Sentiments a l’aire i el musical Evolution

La plaça de l’Església i la plaça de la Llibertat de Torrent van acollir ahir dos espectacles musicals: Sentiments a l’aire i Evolution. Les festes patronals es troben al punt més àlgid i els espectacles musicals estan sent els protagonistes en cada dia de celebració.

Sentiments a l’aire va obrir el programació nocturna; un espectacle de boleros i música lírica en el qual els i les romàntiques van gaudir i van ballar al ritme de la música més delicada i sentimental.

Les persones que prefereixen la música més actual també van tindre l’oportunitat de gaudir de la nit. La plaça de la Llibertat va acollir el musical Evolution, un xou de màxima qualitat amb les cançons més famoses del moment.

Després d’aquests espectacles, els i les melòmanes i amants de la festa van poder continuar gaudint de la nit en la plaça Major, amb el Ball al carrer, organitzat per la Federació de Moros i Cristians de Torrent. Els i les assistents van cantar i van ballar les peces interpretades per l’orquestra Matrix des de les 00 hores.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Fiestas y Tradiciones
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…