Inicio Notícies Joventut i Esports Els Campus Esportius de Torrent s’acomiaden després d’un mes de juliol replet d’activitats

Els Campus Esportius de Torrent s’acomiaden després d’un mes de juliol replet d’activitats

2 min read

Els Campus Esportius, organitzats per l’Ajuntament de Torrent a través de la Fundació Esportiva Municipal i l’àrea d’Educació, s’han acomiadat després d’oferir un pla perfecte als xiquets i xiquetes de la ciutat, que durant el mes de juliol han pogut gaudir de diferents activitats. Les instal·lacions de Anabel Medina, el pavelló El Vedat, el parc aquàtic Parc Vedat, el Parc Central i el CEIP El Molí han sigut els emplaçaments que han acollit al públic infantil, oferint una programació on s’ha inclòs tennis, multiesport, ball, natació, pilates, anglès, futbol, manualitats i molts altres tallers més fins a arribar a les 22 modalitats o disciplines.

Així mateix, els campus han seguit un protocol de prevencions higièniques i sanitàries per a garantir la protecció dels i les participants. A més d’intensificar la neteja i desinfecció de cada zona, entre altres mesures, enguany es va ampliar l’horari de recollida i d’arribada per a afavorir l’entrada i eixida escalonada dels xiquets i xiquetes.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent participarà en una marxa virtual per la Setmana de la Mobilitat

La Setmana de la Mobilitat Sostenible a Torrent va donar el tret d’eixida el dimecre…