Inicio Notícies Medi Ambient El Voluntariat Ambiental d’Estiu de l’Ajuntament de Torrent arriba a la seua fi

El Voluntariat Ambiental d’Estiu de l’Ajuntament de Torrent arriba a la seua fi

2 min read

40 joves fan treballs de conservació del medi ambient i rutes de vigilància per a evitar incendis.

El Voluntariat Ambiental d’Estiu de Torrent, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Torrent en col·laboració amb el Centre Ambiental El Vedat, va acabar diumenge passat 11 d’agost. La programació va començar el 15 de juliol i al llarg de les quatre setmanes de voluntariat, un total de 40 joves van ajudar en la conservació del medi ambient.

Els voluntaris i les voluntàries van participar en torns d’una setmana de duració, en grups de 10 persones, amb un objectiu comú: la prevenció d’incendis forestals durant l’època estival. Els i les participants del voluntariat, de 14 i 25 anys, van dedicar el seu temps a les rutes de vigilància, tant a peu com amb bicicleta o en un vehicle a motor facilitat per l’Ajuntament de Torrent.

A més de les rutes, els i les joves van participar en tallers lúdics i formatius dirigits per l’equip de tècnics de Naturalesa i Cultura. Alguns dels temes tractats en aquests cursos van ser: les actuacions de comunicació sobre l’autoprotecció d’habitatges enfront del risc d’incendis, la construcció d’una compostera, l’eliminació d’invasors, les tasques de prevenció d’erosió del sol o el canvi climàtic i l’emergència climàtica.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Una sendera nocturna pel Vedat, protagonista de la programació del cap de setmana a Torrent

El cap de setmana a Torrent ve carregat d’activitats per a tota mena de públics, des…