Inicio Fiestas y Tradiciones El trinquet de Torrent es prepara per a la Gran Final del Trofeu Ciutat de Torrent d’Escala i Corda

El trinquet de Torrent es prepara per a la Gran Final del Trofeu Ciutat de Torrent d’Escala i Corda

3 min read

Puchol II, Raúl i Carlos s’enfrontaran a Francés, Félix i Monrabal II el 27 de juliol en la Gran Final

La ciutat de Torrent s’ha convertit en l’epicentre de la pilota amb el Trofeu Ciutat de Torrent d’Escala i Corda; una competició esportiva que ha reunit figures de renom del món de la pilota. El trinquet municipal acull, com cada any, aquest campionat que posa al municipi davant l’atenta mirada de les persones apassionades del nostre esport autòcton. El campionat es va inaugurar el dijous a la vesprada amb la primera semifinal, on es van enfrontar Puchol II, Raúl i Carlos contra el trio format per De la Vega, Jesús i Nacho, amb un marcador favorable per als primers amb 45 – 60 punts. L’activitat esportiva va continuar el dissabte amb la segona semifinal, moment en què el públic va gaudir d’una gran partida amb Marc, Pere i Tomàs II, que no van poder véncer als campions de la partida: Francés, Félix i Monrabal II, que es van alçar amb la victòria amb un marcador de 35 – 60. La regidora d’Esports, Susi Ferrer, ha posat l’accent en la importància d’aquest trofeu que és “una manera de fomentar el nostre esport autòcton i donar-li visibilitat, a més en unes instal·lacions renovades que han millorat més si cap la qualitat d’aquest torneig. Unes millores que no seran les últimes i que no es limitaran a la zona de joc, ja que en breu també es reformaran els vestuaris”.

La Gran Final se celebrarà el dissabte 27 de juliol a les 19 h i tindrà un preu de 8 €. Els beneficis del torneig, de caràcter solidari, es destinaran a les associacions ARTIC i Caritas de la Sagrada Família.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Fiestas y Tradiciones
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…